W
		
		2023
			
	    
Rybí kuchyně. Tradice a moderní inspirace pro domácí zážitkové vaření
	    KORBELÁŘOVÁ, Irena; Radmila DLUHOŠOVÁ and Martina BARTOŇOVÁ
	
	
	
	    
	
     
 
	
	Basic information
	
		Original name
		Rybí kuchyně. Tradice a moderní inspirace pro domácí zážitkové vaření
	 
	
		Name in Czech
		Rybí kuchyně. Tradice a moderní inspirace pro domácí zážitkové vaření
	 
		
			Name (in English)
			Fish cuisine. Tradition and modern inspiration for private experience cooking
		 
			
		
Other information
		
	
		
			Type of outcome
			Organization of a workshop
		 
	
		
			Field of Study
			60100 6.1 History and Archaeology
		 
	
		
			Country of publisher
			Czech Republic
		 
	
		
			Confidentiality degree
			is not subject to a state or trade secret
		 
	
		
			RIV identification code
			RIV/47813059:19240/23:A0001273
		 
	
			
				Organization unit
				Faculty of Philosophy and Science in Opava
			 
		
		
			Keywords (in Czech)
			historie; kulinární dědictví; ryby
		 
		
			Keywords in English
			history; culinary heritage; fish
		 
			
			
				
					In the original language
					Workshop určený odborné a laické veřejnosti a studentům prezentoval aktuální výsledky vědeckého interdisciplinárního výzkumu kulinární kultury na příkladu vybraných rybích pokrmů napříč historickýcmi epochami; teroretická část byla doplněna ukázkami experimentální retrogastronomie.
				 
				
					In English
					The workshop intended for professional and general public and students presented the current results of scientific interdisciplinary research of culinary culture on the example of selected fish dishes across historical periods; the theoretical part was complemented by examples of experimental retrogastronomy.
				  
				Displayed: 31/10/2025 22:36