KORBELÁŘOVÁ, Irena, Martina BARTOŇOVÁ and Radmila DLUHOŠOVÁ. Středověká šlechtická kuchyně (Medieval aristocratic cuisine). 2023. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Středověká šlechtická kuchyně |
Name in Czech | Středověká šlechtická kuchyně |
Name (in English) | Medieval aristocratic cuisine |
Authors | KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Martina BARTOŇOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Radmila DLUHOŠOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution). |
Edition | 2023. |
Other information | |
---|---|
Original language | Czech |
Type of outcome | Organization of a workshop |
Field of Study | 60101 History |
Country of publisher | Czech Republic |
Confidentiality degree | is not subject to a state or trade secret |
RIV identification code | RIV/47813059:19240/23:A0001300 |
Organization unit | Faculty of Philosophy and Science in Opava |
Keywords (in Czech) | Dějiny; středověk; kulinární kultura; šlechta |
Keywords in English | History; Middle Ages; culinary culture; nobility |
Changed by | Changed by: prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr., učo 49112. Changed: 20/1/2024 17:31. |
Abstract |
---|
Workshop určený studentům a odborné i laické veřejnosti byl věnován dějinám stravování a kulinární kultuře šlechtických vrstev ve středověku; teroretická část byla doplněna aplikací experimentální gastronomie. |
Abstract (in English) |
---|
The workshop for students and the professional and general public was dedicated to the history of food and culinary culture of the noble classes in the Middle Ages; the theoretical part was complemented by the application of experimental gastronomy. |
PrintDisplayed: 16/10/2024 02:20