Detailed Information on Publication Record
2023
Historii stolu lze zakoušet na jazyku i bříšcích prstů
KORBELÁŘOVÁ, Irena and Milan SVOBODABasic information
Original name
Historii stolu lze zakoušet na jazyku i bříšcích prstů
Name in Czech
Historii stolu lze zakoušet na jazyku i bříšcích prstů
Name (in English)
The history of the table can be experienced on the tongue and the palate
Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena and Milan SVOBODA
Edition
ArtCafé Český rouzhlas Vltava, 2023
Publisher
Český rozhlas Praha
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Popularizační texty a aktivity
Field of Study
60101 History
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
Kulinární kultura, stolování; historie; současné prezentace
Keywords in English
Culinary culture, dining; history; contemporary presentations
Změněno: 21/1/2024 22:06, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.
V originále
Rozhovor na téma: Kulinární umění minulosti a šlechtická kultura stolování zanechávají autentické stopy v přítomnosti. Kam vedou? Otázky a odpovědi na téma dějin stravování a kulinární kultury s akcentem na šlechtické prostředí a umění gastronomie.
In English
Interview on the topic: The culinary arts of the past and the aristocratic dining culture leave authentic traces in the present. Where do they lead? Questions and answers on the history of dining and culinary culture with an emphasis on the noble environment and the art of gastronomy.