Informační systém SU

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2022

    1. BURDA, Alexandr a Pavol PLESNÍK. Specifics of Wine Tourism in the Czech Republic. In Petříček, M; Hán, J.; Komínková, B.; Balakovská, R. Current trends in spas, hospitality and tourism „Tourism digitalization“. 10. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová a ekonomická Praha. s. 68-78. ISBN 978-80-7632-076-5. 2022.

    2021

    1. PLESNÍK, Pavol a Alexandr BURDA. MYSTERY SHOPPING AKO NÁSTROJ ZVÝŠENIA EFEKTIVITY PODNIKU CESTOVNÉHO RUCHU. In PREŠOVSKÁ UNIVERZITA V PREŠOVE FAKULTA MANAŽMENTU. Turizmus a jeho vývoj v storočnici Československa. 1. vyd. Prešov, SR: Michaela Harničárová. s. 51 - 56. ISBN 978-80-8143-300-9. 2021.
    2. BURDA, Alexandr a Pavol PLESNÍK. Rebranding hotelu a jeho vliv na provoz. In Mezinárodní vědecká konference – Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. 9. vyd. Karviná: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Slezská univerzita v Opavě. s. 32-40. ISBN 978-80-7510-462-5. 2021.
    3. PLESNÍK, Pavol a Alexandr BURDA. Rebranding hotelu a jeho vliv na provoz. s. 32 - 40, 8 s. ISBN 978-80-7510-462-5. 2021.
    4. PLESNÍK, Pavol. Turizmus v meniacom sa svete. Opava, 2021.
    5. PLESNÍK, Pavol. Udržateľnosť cestovného ruchu v meniacom sa svete. In 9. Mezinárodní vědecká konference – Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. ISBN 978-80-7510-462-5. 2021.
    6. PLESNÍK, Pavol. Udržateľnosť cestovného ruchu v meniacom sa svete. In Mezinárodní vědecká konference – Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. 9. vyd. Karviná: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Slezská univerzita v Opavě. s. 158-164. ISBN 978-80-7510-462-5. 2021.
    7. PLESNÍK, Pavol. Vinárstvo a cestovný ruch. Súčasnosť a vybrané aspekty rozvoja na Slovensku. Habilitační práce. 2021.

    2020

    1. PLESNÍK, Pavol. Riziko neudržateľného cestovného ruchu v lyžiarskom stredisku Jasná. Studia turistica. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, roč. 2020, č. 2, s. 20 - 28. ISSN 1804-252X. 2020.
    2. PLESNÍK, Pavol, Michal BLAŠKO a Alexandr BURDA. VPLYV KRÍZOVÝCH SITUÁCIÍ NA CESTOVNÝ RUCH. In PREŠOVSKÁ UNIVERZITA V PREŠOVE FAKULTA MANAŽMENTU Katedra turizmu a hotelového manažmentu. Vplyv COVID-19 na odvetvie cestovného ruchu a nadväzné odvetvia. Prešov, SR: M a t u ší k o v á ,D .,Š am b r o n s k á,K .,Š v e d o v á ,M .(Eds.). s. 5 -15. ISBN 978-80-555-2608-9. 2020.

    2019

    1. PLESNÍK, Pavol a Aneta TRANOVÁ. Asijská gastronomie v Českém kulturním prostředía její autenticita na příkladu MS kraje. In Slezská univerzita v Opavě. Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. Cestovní ruch jako faktor regionálního rozvoje. 1. vyd. Opava: Slezská univerzita v Opavě. s. 114 - 122. ISBN 978-80-7510-359-8. 2019.
    2. PLESNÍK, Pavol. Comparison of performances of Tourism in the Czech and Slovak Republic. In E. Ineson, M.H.T. Yap and V. Nita, V/ (eds.) Iasi::Tehnopress. E. Ineson, M.H.T. Yap and V. Nita, V/ (eds.) Iasi::Tehnopress. 1. vyd. U. K.: E. Ineson, M.H.T. Yap and V. Nita, V/ (eds.) Iasi::Tehnopress. s. 89 - 94. ISBN 978-606-687-382-6. 2019.
    3. PLESNÍK, Pavol. Podiel vidieka na stratégii rozvoja cestovného ruchu Nitrianskeho samosprávneho kraja. In Aktuální problémy cestovního ruchu, Cestovní ruch - příležitost pro venkov. 1. vyd. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava. s. 259-265. ISBN 978-80-88064-42-8. 2019.
    4. PLESNÍK, Pavol. Potreba invencie při tvorbe analyticko-strategického dokumentu rozvoja cestovného ruchu v regióne Banská Štiavnica. In Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. Cestovní ruch jako faktor regionálního rozvoje. 1. vyd. Opava: Slezská univerzita v Opavě. s. 108 - 113. ISBN 978-80-7510-359-8. 2019.

    2018

    1. PLESNÍK, Pavol. Aktuálne trendy dopytu z celosvětového hľadiska. In Mezinárodní konference Aktuální trendy lázeňství a turismu, Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. 1. vyd. Karviná: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně-podnikatelská fakulta v Karviné. s. 90-95. ISBN 978-80-7510-280-5. 2018.
    2. PLESNÍK, Pavol. Cestovný ruch na Slovensku a jeho postavenie v konkurenčním prostredí krajín V4. In Prešovská univerzita v Prešove. TURIZMUS A JEHO VÝVOJ  V STOROČNICI ČESKOSLOVENSKA. 1. vyd. Prešov: Prešovská univerzita v Prešove. s. 38 - 45. ISBN 978-80-8165-331-5. 2018.
    3. PLESNÍK, Pavol. Environmentálne aspekty udržateľného cestovného ruchu. Studia turistica. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, roč. 9, č. 2, s. 27-32. ISSN 1804-252X. 2018.
    4. PLESNÍK, Pavol a Alexandr BURDA. Nové trendy zriaďovania gastronomických zariadení. In Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. Aktuální trendy lázeňství a turismu. Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. Karviná: Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. s. 9-15. ISBN 978-80-7510-280-5. 2018.

    2017

    1. ZORKOVÁ, Dagmar, Jana STUCHLÍKOVÁ a Pavol PLESNÍK. Gastronomické a ubytovací služby pro klienty se specifickými potřebami v Moravskoslezském kraji. In Doc. RNDr. Jiří Vaníček, CSc. Gastronomie a cestovní ruch. 1. vyd. Opava: Slezská univerzita v Opavě. s. 141-176. ISBN 978-80-7510-240-9. 2017.
    2. PLESNÍK, Pavol. Geografie cestovního ruchu Európy. Opava: Slezská univerzita v Opavě. 141 s. ISBN 978-80-7510-252-2. 2017.
    3. PLESNÍK, Pavol. Relief Position in the Tourism offer. Jihlava: Pachrova, S., Linderova I., Dolezalova, M. s. 305 - 312, 7 s. ISBN 978-80-88064-30-5. 2017.
    4. PLESNÍK, Pavol. Valorizácia kultúrneho dedičstva pre tvorbu ponuky v cestovnom ruchu. Studia turistica. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, roč. 8/2017, Mimořádné číslo, s. 10 - 17. ISSN 1804-252X. 2017.

    2016

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila a Pavol PLESNÍK. International tourism. Opava. 73 s. ISBN 978-80-7510-199-0. 2016.

    2015

    1. PLESNÍK, Pavol. member. Společnost vědeckých expertu v cestovním ruchu, 2015.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 16. 4. 2024 17:43