Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS SU
EN
>
Publikace
>
Vyhledávání publikací
Vyhledávání publikací
Pokročilé vyhledávání
Úspěšně zrušeno.
Vybrané publikace/výsledky
Couchsurfing jako nástroj poznání regionu (2017)
Business Culture in Tourism: Distance learning study materials (2024)
Výzkum názorů vystavovatelů na problematiku výstavnictví v cestovním ruchu (2016)
EXPERTNÍ SYSTÉM PRO VÝBĚR UBYTOVÁNÍ PRO SPECIFICKOU SKUPINU KLIENTŮ S VYUŽITÍM FUZZY LOGIKY (2018)
Průzkum aktuální nabídky trendů cestovního ruchu u vybraných cestovních kanceláří / agentur v Moravskoslezském kraji (2019)
Moravskoslezský kraj a vybrané trendy cestovního ruchu (2019)
Measuring the destination performance of the Moravian-Silesian region through the strength of tourism aktivity (2019)
GLOBALIZATION TRENDS IN THE TOURIST SUPPLY IN THE SILESIAN MORAVIAN REGION (2019)
Communication of Hotels in Velké Karlovice Area (2019)
Small Business es in Cultural Tourism in a Central European Country (2019)
Globalization and perception of tourism trends by supply and demand (2020)
Historický vhled do podpory malého a středního podnikání (2014)
Vybrané teoretické a empirické pohledy na inovace (2014)
Impact of Occupancy in Collective Accommodation Establishments in the Czech Republic on the Selected Macroeconomic Variables in the years 2001-2015 (2017)
THE PREREQUISITES FOR INDUSTRIAL TOURISM IN THE MORAVIAN-SILESIAN REGION (2017)
Evaluation of selected statistical indicators in balneological care in the Czech republic in 2002 - 2014 (2017)
TRANSPORT INFRASTRUCTURE AND BUSINESS ACTIVITIES - GLOBALISATION CONSEQUENCES OF OPENING OF THE MORAVIAN-SILESIAN REGION (2015)
Intercultural communication: Distance learning study materials (2019)
Results of Questionnaire Survey among Selected Tourism Enterprises and their Reflection on Trends in Tourism in the Moravian-Silesian Region (2020)
Gastroturismus jako součást venkovského cestovního ruchu (2020)
Mezinárodní marketing: pro prezenční formu studia (2014)
Students´ Attitudes to Cultural and Religious Diversity and Changing Conditions on Labour Market and in Education System (2020)
Trendy a inovace služeb hotelnictví a gastronomie Moravskoslezského kraje (2020)
GIS Spatial Analysis of Public MTB Races - Case Study (2021)
Influence of selected factors on the repeat purchase of the a package tour - Case study from tourism of the Moravian-Silesian Region (2021)
The Use of Online Education by the Czech Population in the European Context (2021)
Living and Working ina Multicultural Society (2021)
Czech and Slovak Students´Attitudes to Cultural and Religious Diversity (2021)
Use of stereotypes as a communication tool to support the brand – case study of the Polish and the Czech brand of beer (2021)
Advantages and Disadvantages of Online Teaching and Learning Business English Based on a Survey Conducted among SBA Students (2021)
Past středního příjmu z ekonomického pohledu (2021)
Pułapka średniego dochodu z ekonomicznego punktu widzenia (2021)
Gastronomické trendy v súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji (2018)
Viackriteriálne rozhodovanie v podniku s využitím doplnku DAME – „Decision Analysis Module for Excel“ – praktická aplikácia (2019)
Strategic Aspect In Evaluation Of Catering Establishments Level (2018)
Strategické plánovanie ako možný zdroj konkurenčnej výhody (2016)
Marketing v cestovním ruchu (2014)
Vliv pandemie COVID 19 na trendy v kulinářském cestovním ruchu. (2021)
Influence of chronological age on reactive strength in 8 - 13-year-old female figure skaters (2022)
TRENDS IN THE CATERING AND ACCOMMODATION BUSINESS IN THE MORAVIAN SILESIAN REGION (2022)
Vývoj gastronomických trendů z perspektivy provozovatelů restauračních podniků na příkladě Moravskoslezského kraje (2021)
New possibilies of Communication of E-shops and their importance (2022)
SELECTED TRENDS IN GASTRONOMY AS A CHALLENGE FOR ENTREPRENEURSHIP IN THE HOTEL INDUSTRY (2022)
The Impact of Digitization on the Transformation of Processes and Services in Tourism (2022)
ATTITUDES OF CUSTOMERS TO SELECTED GASTRONOMIC TRENDS (2022)
COMMUNICATION IN TOURISM (2022)
Mezinárodní gastronomie (2023)
Creation of Cultural Values in Communication as a Challenge for Czech Beer Brands (2023)
The importance of social behavior in the tourism - a case study from Karvina, Moravian-Silesian Region, Czechia (2023)
Vnímání dopadů pandemie COVID-19 na oblast cestovního ruchu obyvateli na česko-polském pohraničí (2023)
Selected trends of tourism between 2017 – 2021: the case study of Moravian – Silesian region (2023)
Gastronomy trends as a strategic factor in customer satisfaction management. (2023)
USE AND MEANING OF THE WEB PORTAL ´KURZURLAUB.AT´ FOR PROMOTING ACCOMMODATION SERVICES (2024)
Sustainability and Environmental Issues in Accommodation Facilities in the MoravianSilesian. (2023)
Cizojazyčná příprava AJ1: Distanční studijní text (2024)
Cizojazyčná příprava AJ2: Distanční studijní text (2024)
Intercultural Communication: Distance learning study materials (2024)
The Quality of Services from the Hotel Gong Staff's Perspective: A Case Study from Moravian Silesian region, Czech republic (2024)
Gastronomické a ubytovací služby pro klienty se specifickými potřebami v Moravskoslezském kraji (2017)
Odebrat vše z výběru
Operace s vybranými výsledky
Export a tisk
Seznam vybraných záznamů
Další aplikace
Publikace
Informační systém