Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

morphology, syntactic structure, gastronomy, frequency of use., italianisms journalistic texts, fashion, economics, etymology, design

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

201.
Zwinger, Robert
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturismus na Kyjovsku

202.
Žabka, Vojtěch roz. Žabka
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Food truck - Pojízdný bufet

203.
Žídek, Petr
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Informatika a výpočetní technika
Obhajoba bakalářské práce: Redakční systém

204.
Židková, Aneta
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Přehled a hodnocení gastronomických zařízení Mikroregionu Matice Slezská a Děhylova

205.
Žurková, Monika roz. Jedličková
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Učitelství pro střední školy / Učitelství - společný základ pro kombinace s jazykem, Učitelství angličtiny pro střední školy, Učitelství všeobecně vzdělávacích předmětů pro střední školy se specializací čeština
Obhajoba diplomové práce: K problematice současného jazyka a lexikonu v katastru obce Mokré Lazce (s ohledem na stav nářečí)

206.
Žváček, Karel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Spokojenost klientů s nabídkou restaurace