Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

jidelni listek, restaurace, trendy, napojovy listek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Rašticová, Martina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza jídelního a nápojového lístku restaurace Výtopna a návrhy jejich změn

2.
Budošová, Daniela
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rozbor současného a aplikace nového menu horské Chaty Hrádek

3.
Dukátníková, Monika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vzájemný vztah jídel a nápojů v gastronomii

4.
Karásková, Michaela
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba jídelního lístku jako nástroj marketingu

5.
Korpasová, Monika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Moderní trendy zdravé výživy ve vybraném gastronomickém podniku

6.
Libosková, Kristýna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza jídelního lístku restaurace ROSA a jeho rozšíření o sýrové pokrmy

7.
Macková, Jiřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Využití gastronomických trendů v restauračním menu | Práce na příbuzné téma

8.
Moudrá, Irena
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spokojenosti návštěvníků restaurace Oáza s nabídkou jídelního a nápojového lístku

9.
Závodná, Anna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Zdravá výživa jako problém dospělých lidí

10.
Adamčíková, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba bakalářské práce: Online marketingová komunikace restaurace | Práce na příbuzné téma

11.
Baďura, Lukáš
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr na provozování restaurace

12.
Badura, Michal
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Cestovní ruch a turismus / Cestovní ruch a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Zhodnocení poskytovaných služeb ve vybraném hotelu | Práce na příbuzné téma

13.
Balášová, Zuzana
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Filologie / Angličtina pro školskou praxi
Obhajoba bakalářské práce: Hospitality on Bermuda and the Scottish Isles

14.
Baraniaková, Klára
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Digitální knihovny v oblasti vědy a výzkumu

15.
Bartoňová, Renáta
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Cestovní ruch a turismus / Cestovní ruch a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Implementace vybraného trendu v cestovním ruchu do nabídky podniku | Práce na příbuzné téma

16.
Bartošková, Šárka
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba bakalářské práce: Online marketingová komunikace restaurace | Práce na příbuzné téma

17.
Boďová, Jana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza trendů v oblasti wellness

18.
Böhmová, Gabriela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Rozšíření nabídky pokrmů v restauraci U Jelena pro dětskou klientelu

19.
Braun, Petr
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Uplatňování hygienických předpisů ve vybraném gastronomickém zařízení

20.
Bukovjan, Michal
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Komparace současné úrovně logistických center v ČR a Německu

21.
Čechová, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová analýza restaurace Napoleon ve Slavkově

22.
Černavová, Radka
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Aktuální trendy knihovních katalogů: katalogy nové generace

23.
Činčalová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Marketingová strategie restaurace

24.
Čupáková, Petra
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Historické vědy / Archeologie (dvouoborové), Muzeologie (dvouoborové)
Obhajoba bakalářské práce: Skleněné negativy v muzejní praxi

25.
Derlichová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba bakalářské práce: Online marketingová komunikace restaurace | Práce na příbuzné téma

26.
Drápalová, Eliška
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh na zlepšení prosperity Restaurace Na Hradbách

27.
Dudková, Monika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Aktualizace nápojového lístku v restauraci Trámky se zaměřením na míchané nápoje

28.
Duračka, Jakub
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus

29.
Dybalová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Analýza spokojenosti zákazníků ve vybrané společnosti

30.
Filipová, Pavla
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zahradní slavnost z pohledu zážitkové gastronomie v restauraci Lašská jizba

31.
Fischerová, Nikola
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Historická studia / Kulturní dědictví v regionální praxi
Obhajoba diplomové práce: Tradice židovské kuchyně a jejich uplatnění v současné gastronomii

32.
Fojtíková, Karolína
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán založení restaurace

33.
Hamadejová, Pavlína
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Marketingová analýza společnosti Hotel Grůň

34.
Hlisníkovská, Barbora
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba regionálního jídelního lístku a sezónní nabídky pro hotel Sepetná

35.
Holinková, Michaela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví se zaměřením na veřejné knihovny komunitního typu
Obhajoba diplomové práce: Modernizace služeb ve veřejných knihovnách na Olomoucku

36.
Holubářová, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Výzkum spokojenosti hostů se stravovacími službami v hotelu Zlatá Hvězda v Litomyšli

37.
Homolová, Klára
Fakulta: Fakulta veřejných politik v Opavě
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace v pedagogice / Sociální patologie a prevence
Obhajoba bakalářské práce: Vrstevnické vztahy adolescentů se zaměřením na komunikaci | Práce na příbuzné téma

38.
Horváthová, Libuše
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití nástrojů marketingového mixu pro zvýšení počtu hostů v restauraci U Krále Ječmínka

39.
Hradilová, Markéta
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Hodnocení přístupu obchodních korporací ke strategickým nástrojům řízení

40.
Hrazdil, Tomáš
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití sezónních potravin v jídelních lístcích

41.
Hrušková, Daniela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Cizojazyčná terminologie v gastronomii

42.
Huvarová, Sandra
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Návrh výrobního a prodejního programu kavárny BeeLoveCafé

43.
Chmelařová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Cestovní ruch a turismus / Cestovní ruch a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Implementace trendů do nabídky cukrárny | Práce na příbuzné téma

44.
Chocholáč, Jan
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spokojenosti hostů s nabídkou služeb restaurace a pivovaru Černý orel v Kroměříži

45.
Chwastková, Tereza
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální pokrmy v nabídce horského hotelu Pod Kyčmolem ****

46.
Jašík, Lukáš
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán na vznik restaurace jako střediska odborné praxe

47.
Jičínská, Barbora
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Inovace cenotvorby v restauračním zařízení

48.
Jobová, Klára
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení | Práce na příbuzné téma

49.
Jurčová, Petra
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Realizace pikniku u 60. výročí společnosti Granát Turnov d. u. v.

50.
Kaňoková, Kristýna
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Gastroturistika a její vliv na rozvoj cestovního ruchu v Opavě