Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

covid 19, gastronomie, konkurenceschopnost, vinarna, ovocne vino

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

151.
Novotná, Jana
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba zážitkového menu a gastronomických akcí pro hotel Horal

152.
Oborná, Tereza
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Cestovní ruch a turismus / Cestovní ruch a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení | Práce na příbuzné téma

153.
Olšarová, Nikol
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití gastronomických trendů v restauraci Remi

154.
Onderková, Bára
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Podnikání)
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán | Práce na příbuzné téma

155.
Opustil, Martin
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Konkurenceschopnost a konkurenční výhoda společnosti TON a. s.

156.
Paličková, Jana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie Slovácko

157.
Panáková, Ivana
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Nahlédnutí do gastronomie okresu Karviná v České republice

158.
Paululiková, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mezinárodní obchod / Mezinárodní obchod
Obhajoba bakalářské práce: Konkurenceschopnost firmy ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s. | Práce na příbuzné téma

159.
Pawera, Jakub
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Podpora návštěvnosti hotelu Vitality

160.
Pěchovičová, Dorota
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Brownfieldy v Orlové

161.
Pěluchová, Dagmar
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Postavení firmy Stavebniny Holub s.r.o. v konkurenčním prostředí

162.
Pernica, Jiří
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Motivační program internetového portálu Svět Androida

163.
Peterová, Nela
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mezinárodní obchod / Mezinárodní obchod
Obhajoba bakalářské práce: Jak Covid-19 ovlivnil konkurenceschopnost vybraného hotelu | Práce na příbuzné téma

164.
Petričáková, Eva
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost vybraného podniku

165.
Petříková, Erika
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Přerov

166.
Pivovarczyková, Hana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Rozvoj malého a středního podnikání v Olomouckém kraji

167.
Pokorník, Jan
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomie a její popularizace v médiích se zaměřením na osobnosti české a světové gastronomie

168.
Pospíšilová, Marcela
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie východních Čech

169.
Prudilová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Německo jako cílová destinace cestovního ruchu z hlediska atraktivnosti a kvality poskytovaných služeb pro českou klientelu

170.
Prýmus, Pavel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Podnikání)
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost podniku P. J. P. s. r. o.

171.
Rakowski, Daniel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti využití netradičních forem gastronomie pro obohacení nabídky restauračního zařízení

172.
Rašková, Olga
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Projekt využití marketingového mixu ke zvýšení konkurenceschopnosti firmy

173.
Redrová, Ivana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Role klastrů v rozvoji obchodních aktivit podniků | Práce na příbuzné téma

174.
Rončáková, Karin
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Bruntál

175.
Roušová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Baroko na talíři

176.
Rozkoš, Jiří
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Systémové inženýrství a informatika / Manažerská informatika
Obhajoba bakalářské práce: Využití webových technologií při prezentaci firmy zaměřené na gastronomii

177.
Rozsypálek, Václav
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Návrh motivačního plánu pro pracovníky odbytového střediska restauračních zařízení

178.
Rušajová, Klára
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Postavení společnosti v konkurenčním prostředí

179.
Rýdlová, Romana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zážitková gastronomie v restauraci Na Prachárně

180.
Ryšková, Alexandra
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomický zájezd do Ruska

181.
Říháková, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomie v lidových tradicích jižní Moravy

182.
Seberová, Klára
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2024, studium probíhá
Program/obor Digitální business / Digitální business
Obhajoba bakalářské práce: Konkurenceschopnost a konkurenční výhoda CrossCafe

183.
Sedlářová, Romana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh na zlepšení odběratelsko-dodavatelských vztahů Hotelu Jana

184.
Schmidtová, Ivana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Hodnocení konkurenceschopnosti hotelu NH Collection Olomouc Congress v regionálním kontextu

185.
Sikora, Michal
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku | Práce na příbuzné téma

186.
Sivek, Marek
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úroveň poskytovaných služeb v ostravských čtyřhvězdičkových hotelových restauracích

187.
Skalík, Jan
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách (kombinace/zaměření: Ekonomika cestovního ruchu)
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr restaurace

188.
Slezáčková, Vendula
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba bakalářské práce: Analýza konkurenční výhody společnosti UNIS COOL, s.r.o.

189.
Slípková, Ivana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Zvyšování konkurenceschopnosti podniku

190.
Služy, David
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2024, studium probíhá
Program/obor Bankovnictví, peněžnictví, pojišťovnictví / Bankovnictví, peněžnictví, pojišťovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Dopad Covidu - 19 na gastronomické služby

191.
Śmiejová, Petra
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení služeb ve vybraném gastronomickém zařízení

192.
Spáčilová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza HACCP ve vybraném restauračním zařízení

193.
Stará, Ivana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Analýza konkurenceschopnosti firmy

194.
Stonišová, Kateřina
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Analýza stravovacích zařízení v turistické oblasti Opavského Slezska - východní část

195.
Strakošová, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Analýza konkurenčního prostředí na trhu

196.
Stroková, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Hodnocení efektivnosti zavedené inovace v podniku

197.
Strušková, Adéla
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Analýza konkurence lázeňského ústavu Hubert

198.
Strušková, Jana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Zvyšování konkurenceschopnosti společnosti ELSEREMO, a.s.

199.
Střižíková, Leona
Fakulta: Fakulta veřejných politik v Opavě
Rok: 2024, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Ošetřovatelství / Všeobecná sestra
Obhajoba bakalářské práce: Psychosomatická zátěž zdravotnického personálu v covidové péči | Práce na příbuzné téma

200.
Studená, Natálie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Organizace gastronomického eventu | Práce na příbuzné téma