Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

covid 19, gastronomie, konkurenceschopnost, vinarna, ovocne vino

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

251.
Žembová, Tereza
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Evropská unie
Obhajoba diplomové práce: Jazyková politika EU a její uplatňování v České republice (vybraných zemích EU)

252.
Židková, Aneta
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Přehled a hodnocení gastronomických zařízení Mikroregionu Matice Slezská a Děhylova

253.
Žváček, Karel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Spokojenost klientů s nabídkou restaurace