Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

tradice gastronomy, gastronomie, mikroregion kromerizsko, regional dishes, regionalni pokrmy, microregion kromeriz, tradition

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

101.
Rončáková, Karin
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Bruntál

102.
Roušová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Baroko na talíři

103.
Rozkoš, Jiří
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Systémové inženýrství a informatika / Manažerská informatika
Obhajoba bakalářské práce: Využití webových technologií při prezentaci firmy zaměřené na gastronomii

104.
Rozsypálek, Václav
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Návrh motivačního plánu pro pracovníky odbytového střediska restauračních zařízení

105.
Rýdlová, Romana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zážitková gastronomie v restauraci Na Prachárně

106.
Ryšková, Alexandra
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomický zájezd do Ruska

107.
Říháková, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomie v lidových tradicích jižní Moravy

108.
Sedlářová, Romana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh na zlepšení odběratelsko-dodavatelských vztahů Hotelu Jana

109.
Sikora, Michal
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku | Práce na příbuzné téma

110.
Sivek, Marek
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úroveň poskytovaných služeb v ostravských čtyřhvězdičkových hotelových restauracích

111.
Skalík, Jan
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách (kombinace/zaměření: Ekonomika cestovního ruchu)
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr restaurace

112.
Služy, David
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2024, studium probíhá
Program/obor Bankovnictví, peněžnictví, pojišťovnictví / Bankovnictví, peněžnictví, pojišťovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Dopad Covidu - 19 na gastronomické služby

113.
Śmiejová, Petra
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení služeb ve vybraném gastronomickém zařízení

114.
Spáčilová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza HACCP ve vybraném restauračním zařízení

115.
Stonišová, Kateřina
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Analýza stravovacích zařízení v turistické oblasti Opavského Slezska - východní část

116.
Straková, Tereza
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Historická studia / Kulturní dědictví v regionální praxi
Obhajoba diplomové práce: Msškarní průvod, jako forma nehmotného kulturního dědictví.

117.
Studená, Natálie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Organizace gastronomického eventu | Práce na příbuzné téma

118.
Studénková, Anna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Implementace trendů zdravé výživy do nabídky gastronomického zařízení

119.
Suchá, Jana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rekvalifikační kurz v oblasti gastronomie a jeho tvorba

120.
Suchanková, Alena
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Aplikace zážitkové gastronomie v restauraci Istria

121.
Šilhánková, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán

122.
Škopková, Nikola
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podmínky pro využívání platebních karet v gastronomii

123.
Škrabalová, Soňa
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Postavení sýrů v gastronomii v opavských restauračních zařízeních

124.
Šos, Michal
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Požadavky a zájmy zahraničních návštěvníků vybraného hotelu

125.
Šťastná, Dagmar
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Filologie / Angličtina pro školskou praxi
Obhajoba bakalářské práce: John Galsworthy's "The Forsyte Saga" as a Reflection of Changes in English Society and Their Impact on Family Relations.

126.
Štefan, Ivo
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Podnikání)
Obhajoba diplomové práce: Inovace v podniku | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Inovace v podniku | Práce na příbuzné téma

127.
Tarkovská, Dominika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Gastronómia ako nepostrádateľná súčasť cestovného ruchu na Slovensku

128.
Tichá, Martina
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Filologie / Němčina pro školskou praxi

129.
Tobolová, Michaela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Literatura a kultura romské menšiny (práce s romskou menšinou v knihovnách)

130.
Tranová, Aneta
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Vietnamská gastronomie

131.
Tříska, Jaroslav
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Uplatňování systému HACCP v restauraci F-club

132.
Tupá, Lenka
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Osobnosti světové gastronomie

133.
Turońová, Jana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa
Obhajoba bakalářské práce: Sociální motivy docházky žáků ZŠ a MŠ St.Hadyny s polským jazykem vyučovácím v Bystřici v roce 2010

134.
Tvrdý, Michal
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Inovace nabídky stravovacích služeb v Hostinci U Křivého psa

135.
Vaculíková, Erika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Organizace svatebního eventu v hotelu Santander | Práce na příbuzné téma

136.
Valošková, Barbora
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Historické vědy / Ochrana kulturního dědictví
Obhajoba diplomové práce: Návrh ekomuzea v lokalitě Velké Karlovice

137.
Velká, Kateřina
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka pokrmů z biopotravin ve stravovacích zařízeních v Olomouci a okolí

138.
Veselík, Jakub
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Realizace recepce pro společnost LIFTCOMP a.s. u příležitosti setkání obchodních partnerů

139.
Vladař, Filip
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek

140.
Vlček, Martin
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Inovace nabídky v restauraci Corona ve Frýdku - Místku

141.
Voborníková, Naděžda roz. Mikeszová
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2024, studium probíhá
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Podnikání)
Obhajoba diplomové práce: Strategické řízení malého podniku

142.
Wolková, Hana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Hotelnictví a gastronomie ve Velké Británii

143.
Zwinger, Robert
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturismus na Kyjovsku

144.
Žabka, Vojtěch roz. Žabka
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Food truck - Pojízdný bufet

145.
Židková, Aneta
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Přehled a hodnocení gastronomických zařízení Mikroregionu Matice Slezská a Děhylova

146.
Žváček, Karel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Spokojenost klientů s nabídkou restaurace