Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na aplikační menu
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS SU
EN
>
Soubory
>
Studijní materiály
>
Studijní materiály předmětu FPF:
HKDRPNP025
>
Učební materiály
FPF:HKDRPNP025 Experimentální praktikum z kulinárního dědictví I
Soubory
Dokumenty
Studijní materiály
Více
Soubory
Dokumenty
Studijní materiály
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Učební materiály
um
/3
12. 6. 2023
Složky
Soubory
neudecker_1805_koechin.pdf
neudecker_1805_koechin.txt
neudecker_1805_koechin.pdf
Korbelářová, I.
10. 10. 2023
pamet_chuti_jednostrany.pdf
pamet_chuti_jednostrany.txt
pamet_chuti_jednostrany.pdf
Korbelářová, I.
10. 10. 2023
Sandtnerova_Kniha_rozpoctu_a_kucharskych_predpisu_3._vyd._1928.pdf
Sandtnerova_Kniha_rozpoctu_a_kucharskych_predpisu_3._vyd._1928.txt
Sandtnerova_Kniha_rozpoctu_a_kucharskych_predpisu_3._vyd._1928.pdf
Korbelářová, I.
10. 10. 2023
na předmět HKDRPNP025 Experimentální praktikum z kulinárního dědictví I
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×