ULGATLJ184 Spanish II

Faculty of Philosophy and Science in Opava
Summer 2009
Extent and Intensity
0/3/0. 3 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Guaranteed by
Centrum interdisciplinárních studií – Faculty of Philosophy and Science in Opava
Course Enrolment Limitations
The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
fields of study / plans the course is directly associated with
Course objectives (in Czech)
Pro přípravu odborníků pro oblast hotelnictví, lázeňství a cestovního ruchu je důležitá znalost jazyků. Tento kurz je určen pro studenty, kteří jazyk ještě nestudovali nebo jen v malé míře. Studenti si osvojí základní znalosti gramatických, lexikálních a frazeologických struktur jazyka a v plné míře zvládnou výslovnostní normy. Při osvojování všech uvedených struktur bude kladen důraz na jejich uplatnění v komunikativních situacích běžného i profesního života. Studenti si také osvojí pravopis jazyka a základní odbornou terminologii v oblasti gastronomie.
Syllabus (in Czech)
  • 1. Comer en el restaurante
    2. Háblame de ti
    3. De compras
Literature
    recommended literature
  • Pomocné studijní texty VOŠ a HŠ Opava. Odborná terminologie a texty pro španělštinu. info
  • CASTRO, F. Nuevo Ven 2. Madrid: Edelsa, 2004. ISBN 84-7711-842-6. info
  • MORENO, C. El espaňol en el hotel. Madrid: SGEL, 1997. ISBN 84-7143-623-X. info
  • URIZ, F. En Espaňa. London: Chancerel, 1993. ISBN 0-905703-91-X. info
Language of instruction
English
Further comments (probably available only in Czech)
The course can also be completed outside the examination period.

  • Enrolment Statistics (recent)
  • Permalink: https://is.slu.cz/course/fpf/summer2009/ULGATLJ184