OPF:HOT008 Gastronomie 1 - technologie vý - Informace o předmětu
HOT008 Gastronomie 1 - technologie výroby
Obchodně podnikatelská fakulta v Karvinézima 2006
- Rozsah
- 1/3/0. 5 kr. Ukončení: zk.
- Vyučující
- Pavel Šoučík (přednášející)
Pavel Šoučík (cvičící) - Garance
- Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
Katedra cestovního ruchu a volnočasových aktivit – Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné - Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
- Mateřské obory/plány
- Hotelnictví (program OPF, B6503GAHOT)
- Další komentáře
- Předmět je dovoleno ukončit i mimo zkouškové období.
- Statistika zápisu (zima 2006, nejnovější)
- Permalink: https://is.slu.cz/predmet/opf/zima2006/HOT008