POLÁČEK, Jiří. Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora. Karviná: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2012. ISBN 978-80-7248-769-1.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Mezinárodní gastronomie: distanční studijní opora
Autoři POLÁČEK, Jiří.
Vydání Karviná, 2012.
Nakladatel Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Další údaje
Typ výsledku Učebnice
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
ISBN 978-80-7248-769-1
Klíčová slova česky středoevropské kuchyně; kontinentální kuchyně; gastronomie; skandinávské kuchyně; ruská kuchyně; ukrajinská kuchyně; italská gastronomie; la dolce vita; francouzská gastronomie; španělská gastronomie; portugalská gastronomie; kuchyně středozemí; kuchaně balkánských zemí; africká kuchyně; arabská kuchyně; severoamerická kuchyně; mexická kuchyně; asijská kuchyně, indická kuchyně; zvláštní trendy v gastronomii
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Robert Kempný, učo 19500. Změněno: 1. 12. 2023 10:32.
Anotace

Studijní opora obsahuje charakteristiky vybraných kuchyní evropských, afrických, asijských, severoamerických a jihoamerických. Dále uvádí trendy ve světové gastronomii.

VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 19:14