Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{35868, author = {Kajzar, Patrik and Václavínková, Klára}, address = {Opava}, booktitle = {Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. Regiony a jejich charakter}, keywords = {gastronomy; culinary tourism; Moravian-Silesian Region; tourist.}, howpublished = {paměťový nosič}, language = {cze}, location = {Opava}, isbn = {978-80-7510-228-7}, pages = {45-54}, publisher = {"Neuveden"}, title = {KULINÁŘSKÝ CESTOVNÍ RUCH JAKO PODPORA ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI}, year = {2017} }
TY - JOUR ID - 35868 AU - Kajzar, Patrik - Václavínková, Klára PY - 2017 TI - KULINÁŘSKÝ CESTOVNÍ RUCH JAKO PODPORA ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI PB - "Neuveden" CY - Opava SN - 9788075102287 KW - gastronomy KW - culinary tourism KW - Moravian-Silesian Region KW - tourist. N2 - Kulinářský cestovní ruch je definován jako cestování za jedinečnými a nezapomenutelnými kulinářskými zážitky všeho druhu. Moravskoslezský kraj nabízí kromě přírodních a kulturních krás, také různé formy zážitků, které se týkají kromě jiných, také kulinářského cestovního ruchu. Postupem času vzniklařada projektů, které jsou zaměřeny na podporu gastroturistiky v Moravskoslezském kraji. K podpoře cestovního ruchu v Moravskoslezském krají slouží také různé formy televizních pořadů zaměřených na cestování a regionální gastronomii, veletrhy cestovního ruchu a také pivní turismus. Cílem tohoto článku je ukázat, že kulinářský cestovní ruch je důležitou součástí podpory rozvoje cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji. ER -
KAJZAR, Patrik a Klára VÁCLAVÍNKOVÁ. KULINÁŘSKÝ CESTOVNÍ RUCH JAKO PODPORA ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI. In \textit{Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. Regiony a jejich charakter}. Opava: ''Neuveden'', 2017, s.~45-54. ISBN~978-80-7510-228-7.
|