JANÁK, Dušan and Irena KORBELÁŘOVÁ. Úvod (Introduction). In Jídlo není jenom „něco k jídlu“. Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti. 1st ed. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2020, p. 7-14. ISBN 978-80-7510-428-1.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Úvod
Name in Czech Úvod
Name (in English) Introduction
Authors JANÁK, Dušan and Irena KORBELÁŘOVÁ.
Edition 1. vyd. Opava, Jídlo není jenom „něco k jídlu“. Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti, p. 7-14, 8 pp. 2020.
Publisher Slezská univerzita v Opavě
Other information
Original language Czech
Type of outcome Chapter(s) of a specialized book
Field of Study 50404 Antropology, ethnology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form printed version "print"
WWW URL
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
ISBN 978-80-7510-428-1
Keywords (in Czech) Sociologie jídla; historická sociologie; jídlo; kulinární dědictví; empirický výzkum; monografie
Keywords in English Sociology of food; historical sociology; food; culinary heritage; empirical research; monograph
Tags International impact, Reviewed
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr., učo 49112. Changed: 4/3/2021 10:39.
Abstract
Úvod charakterizuje knihu po obsahové stránce, představuje její strukturu a cíl v návaznosti na sociologický a kulturně historický obsah.
Abstract (in English)
The introduction characterizes the book in terms of content, presents its structure and purpose in relation to sociological and cultural-historical content.
PrintDisplayed: 4/5/2024 05:25