A 2020

Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

KORBELÁŘOVÁ, Irena; Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁ

Basic information

Original name

Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Name in Czech

Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.

Name (in English)

Four Seasons. Summer. Experience tasting in the castle style.

Authors

KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution); Markéta KOUŘILOVÁ (203 Czech Republic) and Monika HORSÁKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)

Edition

1. vyd. Opava, 2020

Publisher

Slezská univerzita v Opavě

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Audiovisual works

Field of Study

60100 6.1 History and Archaeology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

References:

RIV identification code

RIV/47813059:19240/20:A0000627

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Keywords (in Czech)

Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň

Keywords in English

Gastronomy; culinary culture; Radun castle

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Changed: 5/3/2021 07:39, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.

Abstract

V originále

Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (letních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)

In English

The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (summer) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).