2020
Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
KORBELÁŘOVÁ, Irena; Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁBasic information
Original name
Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name in Czech
Čtvero ročních období. Léto. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name (in English)
Four Seasons. Summer. Experience tasting in the castle style.
Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution); Markéta KOUŘILOVÁ (203 Czech Republic) and Monika HORSÁKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution)
Edition
1. vyd. Opava, 2020
Publisher
Slezská univerzita v Opavě
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Audiovisual works
Field of Study
60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
RIV identification code
RIV/47813059:19240/20:A0000627
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň
Keywords in English
Gastronomy; culinary culture; Radun castle
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Changed: 5/3/2021 07:39, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.
V originále
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (letních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)
In English
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (summer) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).