ŽÁČEK, Rudolf. Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy (The Culinary Heritage of Austrian/Czech Silesia in the Czech Historiography. The Present State and Perspectivestage). In Lidia Przymuszała, Dorota Świtała-Trybek. Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych. 1st ed. Opole: Universytet Opolski. p. 27-41. ISBN 978-83-7395-915-6. 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
Name in Czech Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
Name (in English) The Culinary Heritage of Austrian/Czech Silesia in the Czech Historiography. The Present State and Perspectivestage
Authors ŽÁČEK, Rudolf (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution).
Edition 1. vyd. Opole, Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych, p. 27-41, 15 pp. 2021.
Publisher Universytet Opolski
Other information
Original language Czech
Type of outcome Chapter(s) of a specialized book
Field of Study 60101 History
Country of publisher Poland
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form printed version "print"
RIV identification code RIV/47813059:19240/21:A0000803
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
ISBN 978-83-7395-915-6
Keywords (in Czech) Rakouské Slezsko; České Slezsko; culinary culture; gastronomy; historiography
Keywords in English Austrian Silesia; Czech Silesia; culinary culture; gastronomy; historiography
Tags International impact, Reviewed
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Petra Skoumalová, učo 50554. Changed: 22/3/2022 09:45.
Abstract
Text představuje dosavadní výsledky výzkumu kulinární kultury Rakouského/Českého Slezska v 19. a 20. století, shrnuje aktuální výzkum tématu a jeho odborné publikace.
Abstract (in English)
The text presents the current results of the research of the culinary culture of Austrian/CzechSilesia in the 19th and 20th centuries, summarizes the current research of the topic and its publications.
PrintDisplayed: 29/3/2024 09:46