VACHA, Jakub. Strategic Aspect In Evaluation Of Catering Establishments Level. In Sborník příspěvků 7. mezinárodní vědecké konference – aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. Karviná: SU OPF, 2018, s. 107-117. ISBN 978-80-7510-280-5.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Strategic Aspect In Evaluation Of Catering Establishments Level
Název česky Strategický aspekt v hodnotení úrovne reštauračných zariadení
Autoři VACHA, Jakub.
Vydání Sborník příspěvků 7. mezinárodní vědecké konference – aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu, od s. 107-117, 2018.
Nakladatel Karviná: SU OPF
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
ISBN 978-80-7510-280-5
Změnil Změnil: Ing. Jakub Vacha, učo 8218. Změněno: 4. 1. 2022 00:43.
VytisknoutZobrazeno: 24. 7. 2024 07:35