HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ and Radmila DLUHOŠOVÁ. Gastronomické poklady českých zemí (Gastronomic treasures of the Czech lands). 1st ed. Praha; Opava: Vysoká škola hotelová; Slezská univerzita, 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Gastronomické poklady českých zemí
Name in Czech Gastronomické poklady českých zemí
Name (in English) Gastronomic treasures of the Czech lands
Authors HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ and Radmila DLUHOŠOVÁ.
Edition 1. vyd. Praha; Opava, 2021.
Publisher Vysoká škola hotelová; Slezská univerzita
Other information
Original language Czech
Type of outcome Audiovisual works
Field of Study 60101 History
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW soubor videí
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech) gastronomie; tradiční pokrmy; české země; audiovizuální tvorba
Keywords in English gastronomy; traditional dishes; Czech lands; audiovisual production
Tags International impact, Reviewed
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Petra Skoumalová, učo 50554. Changed: 22/3/2022 09:46.
Abstract
Soubor videí představuje tradiční pokrmy a nápoje vybraných regionů českých zemí, které lze charakterizovat jako kulinární dědictví (Chodsko, Plzensko, Šumava, jižní Ćechy, Slovácko, Slezsko, tradiční pivo).
Abstract (in English)
The set of videos presents traditional dishes and drinks of selected regions of the Czech lands, which can be characterized as culinary heritage (Chodsko, Plzeňsko, Šumava, South Bohemia, Slovácko, Silesia, traditional beer).
PrintDisplayed: 27/4/2024 21:03