BURDA, Alexandr. Trendy v servisu vín. 2021. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Trendy v servisu vín |
Název anglicky | Trends in wine service |
Autoři | BURDA, Alexandr (203 Česká republika, garant, domácí). |
Vydání | 2021. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems] |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Kód RIV | RIV/47813059:19240/21:A0000953 |
Organizační jednotka | Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě |
Klíčová slova česky | trendy; servis; víno; odrudy vín; |
Klíčová slova anglicky | trendy; service; wine; wine varieties; |
Změnil | Změnila: Ing. Milena Botlíková, Ph.D., učo 21108. Změněno: 21. 3. 2022 10:21. |
Anotace |
---|
Úcastníci se seznámili s historií a současnosti servírování vína. Workshop obsahoval témata jako je způsob servírování vín podle typů vín, příležitostí a párování jídla s víny. |
Anotace anglicky |
---|
The participants got acquainted with the history and present of wine serving. The workshop covered topics such as how to serve wines according to wine types, occasions and pairing of meals with wines. |
VytisknoutZobrazeno: 4. 5. 2024 09:43