BURDA, Alexandr. Zvěřinové menu snoubené s víny. 2021. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Zvěřinové menu snoubené s víny. |
Název anglicky | Game menu paired with wines. |
Autoři | BURDA, Alexandr. |
Vydání | 2021. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems] |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě |
Klíčová slova česky | Zvěřina; typy zvěřiny; párování; potraviny |
Klíčová slova anglicky | Venison; wild game types; pairing; foodstuffs |
Změnil | Změnila: Ing. Milena Botlíková, Ph.D., učo 21108. Změněno: 12. 4. 2022 13:18. |
Anotace |
---|
Učastníci se seznámili s typy zvěřinového masa, jeho úpravou a jak kombinovat zvěřinové pokrmy s jednotlivými typy vín |
Anotace anglicky |
---|
Participants got acquainted with the types of venison, its preparation and how to combine venison dishes with individual types of wines. |
VytisknoutZobrazeno: 4. 5. 2024 15:56