BURDA, Alexandr. Zvěřinové menu snoubené s víny. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Zvěřinové menu snoubené s víny.
Název anglicky Game menu paired with wines.
Autoři BURDA, Alexandr.
Vydání 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky Zvěřina; typy zvěřiny; párování; potraviny
Klíčová slova anglicky Venison; wild game types; pairing; foodstuffs
Změnil Změnila: Ing. Milena Botlíková, Ph.D., učo 21108. Změněno: 12. 4. 2022 13:18.
Anotace
Učastníci se seznámili s typy zvěřinového masa, jeho úpravou a jak kombinovat zvěřinové pokrmy s jednotlivými typy vín
Anotace anglicky
Participants got acquainted with the types of venison, its preparation and how to combine venison dishes with individual types of wines.
VytisknoutZobrazeno: 4. 5. 2024 12:41