BURDA, Alexandr. Šampaňské a ústřice. 2021. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Šampaňské a ústřice |
Název anglicky | Champagne and oysters |
Autoři | BURDA, Alexandr. |
Vydání | 2021. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems] |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě |
Klíčová slova česky | Šampaňské; ústřice; úpravy ústřic; párování ústřic s šampaňským |
Klíčová slova anglicky | Champagne; oysters; oyster preparations; pairing oysters with champagne |
Změnil | Změnila: Ing. Milena Botlíková, Ph.D., učo 21108. Změněno: 12. 4. 2022 13:18. |
Anotace |
---|
Přednáška zahrnovala problematiku jednotlivých typů šampaňských vín, úpravy ústřic; párování ústřic s šampaňským. |
Anotace anglicky |
---|
The lecture included the issue of individual types of champagne wines, oyster preparations; pairing oysters with champagne. |
VytisknoutZobrazeno: 4. 5. 2024 12:36