BURDA, Alexandr. Šampaňské a ústřice. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Šampaňské a ústřice
Název anglicky Champagne and oysters
Autoři BURDA, Alexandr.
Vydání 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky Šampaňské; ústřice; úpravy ústřic; párování ústřic s šampaňským
Klíčová slova anglicky Champagne; oysters; oyster preparations; pairing oysters with champagne
Změnil Změnila: Ing. Milena Botlíková, Ph.D., učo 21108. Změněno: 12. 4. 2022 13:18.
Anotace
Přednáška zahrnovala problematiku jednotlivých typů šampaňských vín, úpravy ústřic; párování ústřic s šampaňským.
Anotace anglicky
The lecture included the issue of individual types of champagne wines, oyster preparations; pairing oysters with champagne.
VytisknoutZobrazeno: 4. 5. 2024 12:36