HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA. Kulinární dědictví v praxi (Culinary heritage in practice). 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Kulinární dědictví v praxi
Name in Czech Kulinární dědictví v praxi
Name (in English) Culinary heritage in practice
Authors HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA.
Edition 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a conference
Field of Study 60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW představení konference shrnující výsledky aplikovaného výzkumu zástupcům z praxe představení konference shrnující výsledky aplikovaného výzkumu zástupcům z praxe
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech) kulinární dědictví; gastronomie; odborná praxe
Keywords in English culinary heritage; gastronomy; professional practice
Tags International impact
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Petra Skoumalová, učo 50554. Changed: 4/4/2023 09:45.
Abstract
Konference se zaměřila na představení výsledků projektu aplikovanho výzkumu NAKI II, na posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
Abstract (in English)
The conference focused on the presentation of the results of the applied research project NAKI II, on strengthening the presentation and education of the culinary heritage of the Czech Lands within the framework of gastronomic practice, tourism and professional education.
PrintDisplayed: 8/5/2024 20:10