KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁ. Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu. (Four Seasons. Autumn. Experience tasting in the castle style.). 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name in Czech Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name (in English) Four Seasons. Autumn. Experience tasting in the castle style.
Authors KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Markéta KOUŘILOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Monika HORSÁKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution).
Edition 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Audiovisual works
Field of Study 60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
RIV identification code RIV/47813059:19240/22:A0001047
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech) Gastronomie; kulinární kultura; Opavsko
Keywords in English Gastronomy; culinary culture; Opava region
Tags International impact
Changed by Changed by: Mgr. Monika Horsáková, Ph.D., učo 43786. Changed: 6/4/2023 17:27.
Abstract
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (podzimních) aristokratických pokrmů ve vztahu k Opavsku (Slezsko)
Abstract (in English)
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (autumn) aristocratic dishes in relation to the Opava region (Silesia).
PrintDisplayed: 28/4/2024 00:46