2022
Česká kuchyně: národní, nebo jen "naše"?
KORBELÁŘOVÁ, IrenaBasic information
Original name
Česká kuchyně: národní, nebo jen "naše"?
Name in Czech
Česká kuchyně: národní, nebo jen "naše"?
Name (in English)
Czech cuisine: national or just "ours"?
Authors
KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution)
Edition
Revue Prostor, Praha, Spolek pro vydávání revue Prostor, 2022, 0862-7045
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Article in a journal
Field of Study
60101 History
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
RIV identification code
RIV/47813059:19240/22:A0001050
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech)
České země; kulinární kultura; gastronomie
Keywords in English
Czech Lands; culinary culture; gastronomy
Tags
Reviewed
Changed: 15/1/2023 20:20, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.
V originále
Úvaha nad podstatou tak zvané české kuchyně, původem a historickými a sociálními kořeny pokrmů, které ji tvoří.
In English
Reflection on the essence of the so-called Czech cuisine, the origin and historical and social roots of the dishes that make it up.