KORBELÁŘOVÁ, Irena and Milan SVOBODA. Historii stolu lze zakoušet na jazyku i bříšcích prstů (The history of the table can be experienced on the tongue and the palate). In ArtCafé Český rouzhlas Vltava. Český rozhlas Praha, 2023.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Historii stolu lze zakoušet na jazyku i bříšcích prstů
Name in Czech Historii stolu lze zakoušet na jazyku i bříšcích prstů
Name (in English) The history of the table can be experienced on the tongue and the palate
Authors KORBELÁŘOVÁ, Irena and Milan SVOBODA.
Edition ArtCafé Český rouzhlas Vltava, 2023.
Publisher Český rozhlas Praha
Other information
Original language Czech
Type of outcome Popularizing texts and activities
Field of Study 60101 History
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW Záznam studiového rozhovoru _ redaktorka Tereza LIšková, hosté Irena Korbelářová, Milan Svoboda
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech) Kulinární kultura, stolování; historie; současné prezentace
Keywords in English Culinary culture, dining; history; contemporary presentations
Changed by Changed by: prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr., učo 49112. Changed: 21/1/2024 22:06.
Abstract
Rozhovor na téma: Kulinární umění minulosti a šlechtická kultura stolování zanechávají autentické stopy v přítomnosti. Kam vedou? Otázky a odpovědi na téma dějin stravování a kulinární kultury s akcentem na šlechtické prostředí a umění gastronomie.
Abstract (in English)
Interview on the topic: The culinary arts of the past and the aristocratic dining culture leave authentic traces in the present. Where do they lead? Questions and answers on the history of dining and culinary culture with an emphasis on the noble environment and the art of gastronomy.
PrintDisplayed: 8/5/2024 23:49