Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomie, restaurace, menu, trendy, zdrava vyzivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
51.
Čechová, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová analýza restaurace Napoleon ve Slavkově
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová analýza restaurace Napoleon ve Slavkově
52.
Černavová, Radka
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Aktuální trendy knihovních katalogů: katalogy nové generace
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Aktuální trendy knihovních katalogů: katalogy nové generace
53.
Červenková, Martina
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Cestování a gastronomie v Indonésii
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Cestování a gastronomie v Indonésii
54.
Činčalová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zhodnocení úrovně stravovacích služeb ve Francii a České republice
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zhodnocení úrovně stravovacích služeb ve Francii a České republice
55.
Činčalová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Marketingová strategie restaurace
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Marketingová strategie restaurace
56.
Čupáková, Petra
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Historické vědy / Archeologie (dvouoborové), Muzeologie (dvouoborové)
Obhajoba bakalářské práce: Skleněné negativy v muzejní praxi
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Historické vědy / Archeologie (dvouoborové), Muzeologie (dvouoborové)
Obhajoba bakalářské práce: Skleněné negativy v muzejní praxi
57.
Derlichová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba bakalářské práce: Online marketingová komunikace restaurace | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba bakalářské práce: Online marketingová komunikace restaurace | Práce na příbuzné téma
58.
Dohnálková, Jana
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturismus v okrese Kroměříž
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturismus v okrese Kroměříž
59.
Doležel, Petr
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Vliv pandemie COVID 19 na konkurenceschopnost podniku Rybízák s.r.o. | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Vliv pandemie COVID 19 na konkurenceschopnost podniku Rybízák s.r.o. | Práce na příbuzné téma
60.
Drápalová, Eliška
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh na zlepšení prosperity Restaurace Na Hradbách
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh na zlepšení prosperity Restaurace Na Hradbách
61.
Duchoňová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Moderní trendy gastronomie v Hotelu Centrum
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Moderní trendy gastronomie v Hotelu Centrum
62.
Dujka, Daniel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v letecké dopravě
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v letecké dopravě
63.
Dunčová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomie v Těšínském Slezsku
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomie v Těšínském Slezsku
64.
Duračka, Jakub
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
65.
Dybalová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Analýza spokojenosti zákazníků ve vybrané společnosti
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Analýza spokojenosti zákazníků ve vybrané společnosti
66.
Filák, Tomáš
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie a gastroturismus na Valašsku
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie a gastroturismus na Valašsku
67.
Filipová, Iva roz. Pospíšilová
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Zážitková gastronomie - Hotel Cvilín Krnov
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Zážitková gastronomie - Hotel Cvilín Krnov
68.
Filipová, Pavla
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zahradní slavnost z pohledu zážitkové gastronomie v restauraci Lašská jizba
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zahradní slavnost z pohledu zážitkové gastronomie v restauraci Lašská jizba
69.
Fischerová, Nikola
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Historická studia / Kulturní dědictví v regionální praxi
Obhajoba diplomové práce: Tradice židovské kuchyně a jejich uplatnění v současné gastronomii
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Historická studia / Kulturní dědictví v regionální praxi
Obhajoba diplomové práce: Tradice židovské kuchyně a jejich uplatnění v současné gastronomii
70.
Fišarová, Kristýna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Uplatnění tradiční i moderní české kuchyně v nabídce gastronomických zařízení
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Uplatnění tradiční i moderní české kuchyně v nabídce gastronomických zařízení
71.
Fojtíková, Karolína
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán založení restaurace
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán založení restaurace
72.
Frýdlová, Eva
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabídky služeb restaurace U zlaté hvězdy
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabídky služeb restaurace U zlaté hvězdy
73.
Goldír, Adrián
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Implementace zapomenutých potravin do moderní gastronomie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Implementace zapomenutých potravin do moderní gastronomie
74.
Greschnerová, Karina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský projekt cukrárny
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský projekt cukrárny
75.
Gruszková, Vendula
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Folklor a gastronomie - nástroje k podpoře cestovního ruchu v turistické destinaci Těšínské Beskydy
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Folklor a gastronomie - nástroje k podpoře cestovního ruchu v turistické destinaci Těšínské Beskydy
76.
Hagenová, Eliška
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gurmánský zájezd do oblasti maďarské Tokaje
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gurmánský zájezd do oblasti maďarské Tokaje
77.
Hainzlová, Michaela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika na Břeclavsku
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika na Břeclavsku
78.
Hamadejová, Pavlína
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Marketingová analýza společnosti Hotel Grůň
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Marketingová analýza společnosti Hotel Grůň
79.
Hanigovský, Ondřej
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zpracování a úprava sladkovodních ryb v gastronomii - realizace gastronomické akce
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zpracování a úprava sladkovodních ryb v gastronomii - realizace gastronomické akce
80.
Hendrychová, Michaela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika na Uherskohradišťsku
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika na Uherskohradišťsku
81.
Hlisníkovská, Barbora
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba regionálního jídelního lístku a sezónní nabídky pro hotel Sepetná
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba regionálního jídelního lístku a sezónní nabídky pro hotel Sepetná
82.
Holinková, Michaela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví se zaměřením na veřejné knihovny komunitního typu
Obhajoba diplomové práce: Modernizace služeb ve veřejných knihovnách na Olomoucku
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví se zaměřením na veřejné knihovny komunitního typu
Obhajoba diplomové práce: Modernizace služeb ve veřejných knihovnách na Olomoucku
83.
Holubářová, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Výzkum spokojenosti hostů se stravovacími službami v hotelu Zlatá Hvězda v Litomyšli
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Výzkum spokojenosti hostů se stravovacími službami v hotelu Zlatá Hvězda v Litomyšli
84.
Homolová, Klára
Fakulta: Fakulta veřejných politik v Opavě
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace v pedagogice / Sociální patologie a prevence
Obhajoba bakalářské práce: Vrstevnické vztahy adolescentů se zaměřením na komunikaci | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Fakulta veřejných politik v Opavě
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace v pedagogice / Sociální patologie a prevence
Obhajoba bakalářské práce: Vrstevnické vztahy adolescentů se zaměřením na komunikaci | Práce na příbuzné téma
85.
Horváthová, Libuše
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití nástrojů marketingového mixu pro zvýšení počtu hostů v restauraci U Krále Ječmínka
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití nástrojů marketingového mixu pro zvýšení počtu hostů v restauraci U Krále Ječmínka
86.
Hradilová, Markéta
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Hodnocení přístupu obchodních korporací ke strategickým nástrojům řízení
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Hodnocení přístupu obchodních korporací ke strategickým nástrojům řízení
87.
Hrazdil, Tomáš
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití sezónních potravin v jídelních lístcích
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití sezónních potravin v jídelních lístcích
88.
Hroník, Marcel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Systémové inženýrství a informatika / Manažerská informatika
Obhajoba bakalářské práce: Řízení vztahů se zákazníky z pohledu zákazníka
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Systémové inženýrství a informatika / Manažerská informatika
Obhajoba bakalářské práce: Řízení vztahů se zákazníky z pohledu zákazníka
89.
Hrubá, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh gastronomické akce v restauraci Radost
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh gastronomické akce v restauraci Radost
90.
Huczalová, Anna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza informovanosti spotřebitelů o biopotravinách
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza informovanosti spotřebitelů o biopotravinách
91.
Chlebková, Martina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza závodního stravování z pohledu spokojenosti zákazníka Třineckých gastroslužeb s.r.o.
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza závodního stravování z pohledu spokojenosti zákazníka Třineckých gastroslužeb s.r.o.
92.
Chmelařová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Cestovní ruch a turismus / Cestovní ruch a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Implementace trendů do nabídky cukrárny | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Cestovní ruch a turismus / Cestovní ruch a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Implementace trendů do nabídky cukrárny | Práce na příbuzné téma
93.
Chocholáč, Jan
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spokojenosti hostů s nabídkou služeb restaurace a pivovaru Černý orel v Kroměříži
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spokojenosti hostů s nabídkou služeb restaurace a pivovaru Černý orel v Kroměříži
94.
Chwastková, Tereza
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální pokrmy v nabídce horského hotelu Pod Kyčmolem ****
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální pokrmy v nabídce horského hotelu Pod Kyčmolem ****
95.
Janotíková, Zuzana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Aplikácia moderných trendov vo výžive do služieb gastronomického zariadenia Bar u orla
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Aplikácia moderných trendov vo výžive do služieb gastronomického zariadenia Bar u orla
96.
Jaňovková, Anna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomický zájezd do Rakouska
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomický zájezd do Rakouska
97.
Jičínská, Barbora
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Inovace cenotvorby v restauračním zařízení
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Inovace cenotvorby v restauračním zařízení
98.
Jirout, Pavel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Výživa a stravovací návyky studentů vybrané vysoké školy
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Výživa a stravovací návyky studentů vybrané vysoké školy
99.
Jurčová, Petra
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Realizace pikniku u 60. výročí společnosti Granát Turnov d. u. v.
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Realizace pikniku u 60. výročí společnosti Granát Turnov d. u. v.
100.
Kalinská, Tereza
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Nový Jičín
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Nový Jičín