Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie, restaurace, menu, trendy, zdrava vyziva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

101.
Kandilovová, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie Jesenicka

102.
Kaňoková, Kristýna
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Gastroturistika a její vliv na rozvoj cestovního ruchu v Opavě

103.
Kašturová, Anita roz. Kašturová
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba bakalářské práce: Online marketingová komunikace restaurace | Práce na příbuzné téma

104.
Kejdová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vliv moderní gastronomie na zdravý životní styl

105.
Kijonka, Marek roz. Kijonka
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rozvoj činností Hospůdky U Marty

106.
Kissová, Eva
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Východní Čechy jako cíl turistů nejen z pohledu gastronomie

107.
Klaslová, Žaneta
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán na založení restaurace

108.
Kobylková, Anna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán | Práce na příbuzné téma

109.
Kohoutková, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba komerčního produktu "Večer francouzské gastronomie"

110.
Kolniaková, Michaela
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vliv animačních programů na spokojenost zákazníků s restaurací KIKA

111.
Komňacký, Václav
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Šumivá a perlivá vína v české gastronomii

112.
Konečná, Tereza
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Realizace ,,Slezských dnů" ve vybraném zařízení

113.
Konečný, Pavel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Marketingová komunikace vybrané společnosti | Práce na příbuzné téma

114.
Kopecká, Hana roz. Kopecká
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Sezonnost v alternativní výživě

115.
Kotulová, Kristýna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Bezlepková dieta a její využití v gastronomických zařízeních pro oblast Karvinska

116.
Koudelová, Markéta roz. Dardová
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Implementace pokrmů sestavených na základě pravidel zdravé výživy do jídelníčku dětí

117.
Kováčová, Andrea
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza kvality poskytovaných služeb stravovacího zařízení

118.
Kozáková, Simona
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Služby pohostinství v Mikroregionu Žermanické a Těrlické přehrady

119.
Kozelský, Michal
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační a knihovnická studia
Obhajoba diplomové práce: Předmětové selekční jazyky v současných českých knihovnách

120.
Krajčíková, Ivana
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Špecifiká stravovania detí a mládeže

121.
Králová, Tereza
Fakulta: Fakulta veřejných politik v Opavě
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ošetřovatelství / Všeobecná sestra
Obhajoba bakalářské práce: Výživa dětí od jednoho roku do tří let v Opavském regionu

122.
Krejsová, Tereza
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie a gastroturistika v oblasti Orlických hor a Podorlicka

123.
Krzystková, Jitka
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení služeb v hotelu Ruby Blue

124.
Kubiczková, Markéta
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Realizace banketu v restauraci Amerika

125.
Kubíková, Karolína
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Implementace Raw food stravy do nabídky restauračního zařízení

126.
Kubincová, Barbora roz. Knorová
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Využitie nových trendov v Restaurant BAR ARTEMIS | Práce na příbuzné téma

127.
Kubinová, Martina
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Týden Slezské kuchyně v regionální praxi Opavského Slezska

128.
Kučera, Michal
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomie a pivovarnictví na Olomoucku

129.
Kucharičová, Petra
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza stravování pacientů a klientů v Lázních Teplice nad Bečvou a.s.

130.
Kukuczková, Alena
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza kvality poskytovaných služeb sportovně společenského zařízení Bowling a Squash Český Těšín

131.
Kuncziková, Barbora
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální pokrmy a nápoje Hlučínska

132.
Kurečková, Iveta
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Implementace trendů zdravé výživy do nabídky restaurace Tennis Hill

133.
Kušnirik, Ivo
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách (kombinace/zaměření: Ekonomika cestovního ruchu)
Obhajoba bakalářské práce: Redesign interiéru restaurace Bellavue

134.
Kwieková, Tereza
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Průvodce opavskými hotely, restauracemi a kavárnami 19. - 20. století

135.
Langerová, Adéla roz. Chromčáková
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba diplomové práce: Nové trendy v marketingu

136.
Lazengová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rekonstrukce staré usedlosti na horský penzion s důrazem na vnitřní design a doplňkové služby klientům

137.
Lecián, Tomáš
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie a gastroturismus v mikroregionu Kroměřížska
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie a gastroturismus v mikroregionu Kroměřížska | Práce na příbuzné téma

138.
Lepišová, Zuzana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Trendy a rozvoj seniorského cestovného ruchu

139.
Libosková, Kristýna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza jídelního lístku restaurace ROSA a jeho rozšíření o sýrové pokrmy

140.
Lindovský, Filip
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Národní gastronomie v cestovním ruchu

141.
Lukasová, Zuzana
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie v okrese Šumperk

142.
Lukešová, Aneta
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Perspektiva restauračního stravování v ubytovacích zařízeních města Bohumín

143.
Lutonská, Sabina
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Návrh na rozšíření nabídky firmy Zdraví z přírody s.r.o.

144.
Lysíková, Daniela
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Současný stav a rozvoj gastroturistiky v ČŘ

145.
Magerová, Zuzana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rozšíření volnočasových aktivit v hotelu Visalaje

146.
Machalíčková, Lenka
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Uplatňování hygienických předpisů ve vybraném gastronomickém zařízení

147.
Malíková, Pavla
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza vztahů a potenciálu spolupráce mezi městem Karviná a Lázněmi Darkov, a. s.

148.
Maráková, Petra
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti využití biopotravin v gastronomii

149.
Maříková, Ivana
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Budoucnost a trendy literárních kaváren

150.
Matěj, Tomáš
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Těšínské Slezsko v cestovním ruchu