Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Doležel, Petr
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium probíhá
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Vliv pandemie COVID 19 na konkurenceschopnost podniku Rybízák s.r.o. | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Jobová, Klára
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2022, studium probíhá
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení

3.
Štefan, Ivo
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium probíhá
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Podnikání)
Obhajoba diplomové práce: Inovace v podniku | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Inovace v podniku

4.
Štefan, Ivo
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2022, studium probíhá
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Podnikání)
Obhajoba diplomové práce: Inovace v podniku | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Inovace v podniku

5.
Macková, Jiřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Využití gastronomických trendů v restauračním menu | Práce na příbuzné téma

6.
Vaculíková, Erika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Management hotelnictví)
Obhajoba bakalářské práce: Organizace svatebního eventu v hotelu Santander | Práce na příbuzné téma

7.
Barešová, Veronika
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie a gastroturistika v regionu Opavského Slezska

8.
Bílá, Tereza
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Inovace a sezónnost v nabídce netradičních pokrmů z darů přírody

9.
Biolková, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Implementace nabídky zážitkové gastronomie do nabídky restaurace Šenk U splavu

10.
Blinková, Jana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastroturistika ve Velkých Karlovicích

11.
Bobčáková, Nikola
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh realizace gastro akce v hotelu nebo restauraci

12.
Brand, Petr
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zavedení nabídky zážitkové gastronomie do restaurace U Madony

13.
Brand, Petr
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (kombinace/zaměření: Marketing a obchod)
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán na rozšíření podnikání

14.
Budošová, Daniela
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rozbor současného a aplikace nového menu horské Chaty Hrádek

15.
Buchta, Pavel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Uplatnění absolventů oboru hotelnictví OPF v Karviné

16.
Cieslarová, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza služeb restaurace Bowling Club v Bystřici nad Olší

17.
Cigániková, Barbora
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Hlavní vývojové trendy hotelového průmyslu u nás a ve světě

18.
Černá, Hana
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Inovace nabídky OM café v Ostravě

19.
Červenková, Martina
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Cestování a gastronomie v Indonésii

20.
Činčalová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zhodnocení úrovně stravovacích služeb ve Francii a České republice

21.
Dohnálková, Jana
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturismus v okrese Kroměříž

22.
Duchoňová, Veronika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Moderní trendy gastronomie v Hotelu Centrum

23.
Dujka, Daniel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v letecké dopravě

24.
Dukátníková, Monika
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vzájemný vztah jídel a nápojů v gastronomii

25.
Dunčová, Kateřina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomie v Těšínském Slezsku

26.
Filák, Tomáš
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie a gastroturismus na Valašsku

27.
Filipová, Iva
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Zážitková gastronomie - Hotel Cvilín Krnov

28.
Fišarová, Kristýna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Uplatnění tradiční i moderní české kuchyně v nabídce gastronomických zařízení

29.
Frýdlová, Eva
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabídky služeb restaurace U zlaté hvězdy

30.
Goldír, Adrián
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Implementace zapomenutých potravin do moderní gastronomie

31.
Greschnerová, Karina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský projekt cukrárny

32.
Gruszková, Vendula
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Folklor a gastronomie - nástroje k podpoře cestovního ruchu v turistické destinaci Těšínské Beskydy

33.
Hagenová, Eliška
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gurmánský zájezd do oblasti maďarské Tokaje

34.
Hainzlová, Michaela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika na Břeclavsku

35.
Hanigovský, Ondřej
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zpracování a úprava sladkovodních ryb v gastronomii - realizace gastronomické akce

36.
Hendrychová, Michaela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika na Uherskohradišťsku

37.
Hrazdil, Tomáš
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití sezónních potravin v jídelních lístcích

38.
Hroník, Marcel
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Systémové inženýrství a informatika / Manažerská informatika
Obhajoba bakalářské práce: Řízení vztahů se zákazníky z pohledu zákazníka

39.
Hrubá, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh gastronomické akce v restauraci Radost

40.
Hrušková, Daniela
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Cizojazyčná terminologie v gastronomii

41.
Chlebková, Martina
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza závodního stravování z pohledu spokojenosti zákazníka Třineckých gastroslužeb s.r.o.

42.
Jaňovková, Anna
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomický zájezd do Rakouska

43.
Jašík, Lukáš
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika podnikání v obchodě a službách
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán na vznik restaurace jako střediska odborné praxe

44.
Jelínek, Miroslav
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabízeného sortimentu dvou restauračních zařízení

45.
Kalinská, Tereza
Fakulta: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Nový Jičín

46.
Kandilovová, Lucie
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Regionální gastronomie Jesenicka

47.
Karásková, Michaela
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba jídelního lístku jako nástroj marketingu

48.
Kissová, Eva
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Východní Čechy jako cíl turistů nejen z pohledu gastronomie

49.
Kleinová, Barbora
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Marketingový výzkum a využití italské gastronomie v opavských restauracích

50.
Komňacký, Václav
Fakulta: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Šumivá a perlivá vína v české gastronomii