J 2017

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jiří VANÍČEK a Eva VAVREČKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Comparison of Opinions of Catering Establishment Managers and Visitors Considering Their Attitude to Culinary Tourism

Autoři

DLUHOŠOVÁ, Radmila (203 Česká republika, garant, domácí), Jiří VANÍČEK (203 Česká republika, domácí) a Eva VAVREČKOVÁ (203 Česká republika, domácí)

Vydání

Pannon Management Review, 2017, 2063-8248

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

50200 5.2 Economics and Business

Stát vydavatele

Maďarsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Kód RIV

RIV/47813059:19240/17:A0000826

Organizační jednotka

Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Klíčová slova anglicky

Gastronomy; culinary tourism; catering establishment managers; catering establishment visitors; regional products

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 21. 3. 2022 09:14, Ing. Milena Botlíková, Ph.D.

Anotace

V originále

Příspěvek je věnován komparaci názorů provozovatelů gastronomických zařízení z pohledu profesionálů v této oblasti s názory návštěvníků gastronomických zařízení. Ačkoli zde lze identifikovat určité kvantitativní rozdíly, z kvalitativního hlediska a trendů se zásadně neliší.