ZELINSKÝ, Miroslav. Jsme to, co jíme. In Eva Gartnerová. Nenávratné stopy : tradice a udržitelnost jako roční téma galerie G18. 1. vyd. Zlín: Univerzita Tomáše Bati. s. 49-68. Tvar, obraz, text 1/2019. ISBN 978-80-7454-870-3. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Jsme to, co jíme
Název česky Jsme to, co jíme
Autoři ZELINSKÝ, Miroslav (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání 1. vyd. Zlín, Nenávratné stopy : tradice a udržitelnost jako roční téma galerie G18, od s. 49-68, 20 s. Tvar, obraz, text 1/2019, 2019.
Nakladatel Univerzita Tomáše Bati
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 60401 Arts, Art history
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
WWW Tradition and Sustainability
Kód RIV RIV/47813059:19240/19:A0000583
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
ISBN 978-80-7454-870-3
Klíčová slova anglicky Project FoodPrint; Food and Identity; Food and Corporeality
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: doc. PhDr. Miroslav Zelinský, CSc., učo 50087. Změněno: 22. 3. 2020 19:54.
Anotace
Environmentální aspekty jídelního řetězce v rámci tradice a udržitelnosti designérské tvorby
Anotace česky
Environmentální aspekty jídelního řetězce
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 09:04