KALEJA, Martin a Eva NYKLOVÁ. Diskurz a reflexe ke studiu třetího stupně vysokoškolského vzdělávání u nás a v zahraničí (aneb školitel jako mentor). 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Diskurz a reflexe ke studiu třetího stupně vysokoškolského vzdělávání u nás a v zahraničí (aneb školitel jako mentor)
Název česky Diskurz a reflexe ke studiu třetího stupně vysokoškolského vzdělávání u nás a v zahraničí (aneb školitel jako mentor)
Název anglicky Discourse and Reflection on the Study of the Third Degree of Higher Education in the Czech Republic and Abroad
Autoři KALEJA, Martin a Eva NYKLOVÁ.
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Mezinárodní odborné sympozium tematizované k otázkám vysokoškolského vzdělávání
Organizační jednotka Fakulta veřejných politik v Opavě
Klíčová slova česky diskurz, reflexe, třetí stupeň, vysokoškolské vzdělávání
Klíčová slova anglicky discourse, reflection, third level, higher education
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: Bc. Zlatuše Krpcová, učo 50959. Změněno: 27. 3. 2020 12:01.
Anotace
Hlavním cílem organizace mezinárodního odborného sympozia tematizovaného k otázkám vysokoškolského vzdělávání bylo zamyšlení se nad tématy, které v prostoru institucionálního vzdělávání na univerzitách, vysokých školách a akademiích, uskutečňujících terciární vzdělávání prvního až třetího stupně vzdělání jsou opomíjeny, a (nebo) nejsou adekvátně reflektovány.
Anotace anglicky
The main objective of the organization of an international professional symposium on higher education issues was to reflect on issues which, in the area of institutional education at universities, colleges and academies providing tertiary education in the first to third level of education, are neglected and / or not adequately reflected.
VytisknoutZobrazeno: 18. 8. 2024 07:21