KALEJA, Martin. Percepce a reflexe celoživotního vzdělávání z pohledu pedagogické praxe. In 23. odborný panel "Příprava programů DVPP pro společné vzdělávání" projektu Společné vzdělávání a podpora škol krok za krokem Národního pedagogického institutu v Praze. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Percepce a reflexe celoživotního vzdělávání z pohledu pedagogické praxe
Název česky Percepce a reflexe celoživotního vzdělávání z pohledu pedagogické praxe
Název anglicky Perception and reflection of lifelong learning from the perspective of pedagogical practice
Autoři KALEJA, Martin.
Vydání 23. odborný panel "Příprava programů DVPP pro společné vzdělávání" projektu Společné vzdělávání a podpora škol krok za krokem Národního pedagogického institutu v Praze, 2020.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Online zde
Organizační jednotka Fakulta veřejných politik v Opavě
Klíčová slova česky percepce, reflexe, celoživotní vzdělávání, DVPP, pedagogická praxe
Klíčová slova anglicky perception, reflection, lifelong learning, DVPP, pedagogical practice
Štítky vyžádaná přednáška
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. PhDr. et PhDr. Martin Kaleja, Ph.D., učo 49891. Změněno: 29. 7. 2020 19:16.
Anotace
Šesté setkání odborného panelu "Příprava programů DVPP pro společné vzdělávání" v rámci systémového projektu APIV A (Společné vzdělávání a podpora škol krok za krokem - Implementace Akčního plánu inkluzivního vzdělávání - metodická podpora), jehož realizátorem je Národní pedagogický institut České republiky. Tématem setkání je "DVPP - těžiště profesního rozvoje pedagogů". V rámci diskuse jednotlivých účastníků vzniknou závěry a doporučení pro sekci Vzdělávání MŠMT jako podklad pro řízení vzdělávací politiky v regionálním školství.
Anotace anglicky
The sixth meeting of the expert panel "Preparation of DVPP programs for joint education" within the system project APIV A (Joint education and school support step by step - Implementation of the Action Plan for Inclusive Education - methodological support), implemented by the National Pedagogical Institute of the Czech Republic. The topic of the meeting is "DVPP - the focus of professional development of teachers". Within the discussion of individual participants, conclusions and recommendations will be drawn for the Education section of the Ministry of Education, Youth and Sports as a basis for the management of educational policy in regional education.
VytisknoutZobrazeno: 12. 10. 2024 11:13