JANIŠ, Kamil a Irena LOUDOVÁ. Obecná didaktika (vybraná témata). 2. vyd. Ústí nad Orlicí: OFTIS, 2018, 104 s. ISBN 978-80-7405-444-0.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Obecná didaktika (vybraná témata).
Název česky Obecná didaktika (vybraná témata).
Název anglicky General didactics (selected topics)
Autoři JANIŠ, Kamil a Irena LOUDOVÁ.
Vydání 2. vyd. Ústí nad Orlicí, 104 s. 2018.
Nakladatel OFTIS
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učebnice
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta veřejných politik v Opavě
ISBN 978-80-7405-444-0
Klíčová slova česky Didaktika; vzdělávácí koncepce; organizační formy výuky; metody výuky
Klíčová slova anglicky Didactics; educational concepts; organizational forms of teaching; teaching methods
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. PhDr. PaedDr. Kamil Janiš, CSc., učo 49646. Změněno: 18. 6. 2020 10:23.
Anotace
Publikace zahrnuje základní přehled o hlavních tématech obecné didaktiky. Samostatnou kapitolu tvoří informace o vzděláváícch koncepcích, organizační formě výuky, učebních metodách a přípravě na výuku. Publikace zahrnuje základní přehled o hlavních tématech obecné didaktiky. Samostatnou kapitolu tvoří informace o vzděláváícch koncepcích, organizační formě výuky, učebních metodách a přípravě na výuku. Publikace zahrnuje základní přehled o hlavních tématech obecné didaktiky. Samostatnou kapitolu tvoří informace o vzděláváícch koncepcích, organizační formě výuky, učebních metodách a přípravě na výuku. Publikace zahrnuje základní přehled o hlavních tématech obecné didaktiky. Samostatnou kapitolu tvoří informace o vzděláváícch koncepcích, organizační formě výuky, učebních metodách a přípravě na výuku.
Anotace anglicky
The publication includes a basic overview of the main topics of general didactics. A separate chapter consists of information on educational concepts, organizational form of teaching, teaching methods and preparation for teaching The publication includes a basic overview of the main topics of general didactics. A separate chapter consists of information on educational concepts, organizational form of teaching, teaching methods and preparation for teaching The publication includes a basic overview of the main topics of general didactics. A separate chapter consists of information on educational concepts, organizational form of teaching, teaching methods and preparation for teaching
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 03:42