Detailed Information on Publication Record
2020
Úvod
JANÁK, Dušan and Irena KORBELÁŘOVÁBasic information
Original name
Úvod
Name in Czech
Úvod
Name (in English)
Introduction
Authors
JANÁK, Dušan and Irena KORBELÁŘOVÁ
Edition
1. vyd. Opava, Jídlo není jenom „něco k jídlu“. Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti, p. 7-14, 8 pp. 2020
Publisher
Slezská univerzita v Opavě
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Field of Study
50404 Antropology, ethnology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Publication form
printed version "print"
References:
Organization unit
Faculty of Philosophy and Science in Opava
ISBN
978-80-7510-428-1
Keywords (in Czech)
Sociologie jídla; historická sociologie; jídlo; kulinární dědictví; empirický výzkum; monografie
Keywords in English
Sociology of food; historical sociology; food; culinary heritage; empirical research; monograph
Tags
International impact, Reviewed
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 4/3/2021 10:39, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.
V originále
Úvod charakterizuje knihu po obsahové stránce, představuje její strukturu a cíl v návaznosti na sociologický a kulturně historický obsah.
In English
The introduction characterizes the book in terms of content, presents its structure and purpose in relation to sociological and cultural-historical content.