C 2020

Úvod

JANÁK, Dušan and Irena KORBELÁŘOVÁ

Basic information

Original name

Úvod

Name in Czech

Úvod

Name (in English)

Introduction

Authors

JANÁK, Dušan and Irena KORBELÁŘOVÁ

Edition

1. vyd. Opava, Jídlo není jenom „něco k jídlu“. Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti, p. 7-14, 8 pp. 2020

Publisher

Slezská univerzita v Opavě

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Field of Study

50404 Antropology, ethnology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

printed version "print"

References:

Organization unit

Faculty of Philosophy and Science in Opava

ISBN

978-80-7510-428-1

Keywords (in Czech)

Sociologie jídla; historická sociologie; jídlo; kulinární dědictví; empirický výzkum; monografie

Keywords in English

Sociology of food; historical sociology; food; culinary heritage; empirical research; monograph

Tags

International impact, Reviewed

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 4/3/2021 10:39, prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr.

Abstract

V originále

Úvod charakterizuje knihu po obsahové stránce, představuje její strukturu a cíl v návaznosti na sociologický a kulturně historický obsah.

In English

The introduction characterizes the book in terms of content, presents its structure and purpose in relation to sociological and cultural-historical content.