Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inbook{47862, author = {Korbelářová, Irena and Žáček, Rudolf}, address = {Opava}, booktitle = {Jídlo není jenom „něco k jídlu“. Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti}, edition = {1.}, keywords = {Food; culinary heritage; empirical research; Giant Montain; Moravian Slovakia; Hlučín Region; monograph}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Opava}, isbn = {978-80-7510-428-1}, pages = {55-78}, publisher = {Slezská univerzita v Opavě}, title = {Oblasti realizace empirického výzkumu. Stručná kulturně-historická charakteristika}, url = {http://kulturni-dejiny.slu.cz/data/uploads/067/upvysledky/jidlo-neni-jenom_odborna-kniha_uplatnny_2020.pdf}, year = {2020} }
TY - CHAP ID - 47862 AU - Korbelářová, Irena - Žáček, Rudolf PY - 2020 TI - Oblasti realizace empirického výzkumu. Stručná kulturně-historická charakteristika VL - neuveden PB - Slezská univerzita v Opavě CY - Opava SN - 9788075104281 KW - Food KW - culinary heritage KW - empirical research KW - Giant Montain KW - Moravian Slovakia KW - Hlučín Region KW - monograph UR - http://kulturni-dejiny.slu.cz/data/uploads/067/upvysledky/jidlo-neni-jenom_odborna-kniha_uplatnny_2020.pdf N2 - Kapitola poskytuje charakteristiku kulturně-historických regionů, jídla a kulinárního dědictví v jejich vývoji na příkladu vybraných regionů Čech (Podkrkonoší), Moravy (Slovácko) a Slezska (Hlučínsko). ER -
KORBELÁŘOVÁ, Irena a Rudolf ŽÁČEK. Oblasti realizace empirického výzkumu. Stručná kulturně-historická charakteristika. In \textit{Jídlo není jenom „něco k jídlu“. Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti}. 1. vyd. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2020. s.~55-78. ISBN~978-80-7510-428-1.
|