KORBELÁŘOVÁ, Irena, Jana STUCHLÍKOVÁ a Radmila DLUHOŠOVÁ. Slezské kulinární reminicence. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Slezské kulinární reminicence
Název česky Slezské kulinární reminiscence
Název anglicky Silesian culinary reminiscences
Autoři KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí), Jana STUCHLÍKOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Radmila DLUHOŠOVÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2020.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 60100 6.1 History and Archaeology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/47813059:19240/20:N0000023
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky historie; kulinární dědictví; Slezsko
Klíčová slova anglicky history; culinary heritage; Silesia
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnila: PhDr. Radmila Dluhošová, Ph.D., učo 7542. Změněno: 1. 3. 2021 23:03.
Anotace
Workshop se věnoval prezentaci vybraných prvků kulinárnícho dědictví Slezska na příkladu regionů Těšínsko, Opavsko, Horní Slezsko, Dolní Slezsko. Zabýval se historickými aspekty, uplatněním v gastronomii a turismu.
Anotace anglicky
The workshop was devoted to the presentation of selected elements of the culinary heritage of Silesia on the example of Těšín, Opava, Upper Silesia and Lower Silesia regions. It dealt with historical aspects and application in gastronomy and tourism.
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 22:30