KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁ. Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název česky Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název anglicky Four Seasons. Spring. Experience tasting in the castle style.
Autoři KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí), Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2020.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Audiovizuální tvorba
Obor 60100 6.1 History and Archaeology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL URL
Kód RIV RIV/47813059:19240/20:A0000626
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň
Klíčová slova anglicky Gastronomy; culinary culture; Radun castle
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnila: prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr., učo 49112. Změněno: 4. 3. 2021 11:58.
Anotace
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (jarních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)
Anotace anglicky
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (spring) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 17:25