KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁ. Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu. (Four Seasons. Spring. Experience tasting in the castle style.). 2020.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name in Czech Čtvero ročních období. Jaro. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Name (in English) Four Seasons. Spring. Experience tasting in the castle style.
Authors KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Markéta KOUŘILOVÁ and Monika HORSÁKOVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution).
Edition 2020.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Audiovisual works
Field of Study 60100 6.1 History and Archaeology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL URL
RIV identification code RIV/47813059:19240/20:A0000626
Organization unit Faculty of Philosophy and Science in Opava
Keywords (in Czech) Gastronomie; kulinární kultura; zámek Raduň
Keywords in English Gastronomy; culinary culture; Radun castle
Tags International impact
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: prof. PhDr. Irena Korbelářová, Dr., učo 49112. Changed: 4/3/2021 11:58.
Abstract
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (jarních) aristokratických pokrmů ve vztahu k zámku Raduň (Slezsko)
Abstract (in English)
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (spring) aristocratic dishes in relation to the castle Raduň (Silesia).
PrintDisplayed: 28/3/2024 22:45