Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inbook{55184, author = {Žáček, Rudolf}, address = {Opole}, booktitle = {Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych}, edition = {1.}, editor = {Lidia Przymuszała, Dorota Świtała-Trybek}, keywords = {Austrian Silesia; Czech Silesia; culinary culture; gastronomy; historiography}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Opole}, isbn = {978-83-7395-915-6}, pages = {27-41}, publisher = {Universytet Opolski}, title = {Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy}, year = {2021} }
TY - CHAP ID - 55184 AU - Žáček, Rudolf PY - 2021 TI - Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy VL - neuvedeno PB - Universytet Opolski CY - Opole SN - 9788373959156 KW - Austrian Silesia KW - Czech Silesia KW - culinary culture KW - gastronomy KW - historiography N2 - Text představuje dosavadní výsledky výzkumu kulinární kultury Rakouského/Českého Slezska v 19. a 20. století, shrnuje aktuální výzkum tématu a jeho odborné publikace. ER -
ŽÁČEK, Rudolf. Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy. In Lidia Przymuszała, Dorota \'Switała-Trybek. \textit{Dziedzictwo kulinarne \'Sląska w nowych kontekstach interpretacyjnych}. 1. vyd. Opole: Universytet Opolski, 2021. s.~27-41. ISBN~978-83-7395-915-6.
|