HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA. Kulinární dědictví v praxi. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Kulinární dědictví v praxi
Název česky Kulinární dědictví v praxi
Název anglicky Culinary heritage in practice
Autoři HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA.
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání konference
Obor 60100 6.1 History and Archaeology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW představení konference shrnující výsledky aplikovaného výzkumu zástupcům z praxe představení konference shrnující výsledky aplikovaného výzkumu zástupcům z praxe
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky kulinární dědictví; gastronomie; odborná praxe
Klíčová slova anglicky culinary heritage; gastronomy; professional practice
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnila: Ing. Petra Skoumalová, učo 50554. Změněno: 4. 4. 2023 09:45.
Anotace
Konference se zaměřila na představení výsledků projektu aplikovanho výzkumu NAKI II, na posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
Anotace anglicky
The conference focused on the presentation of the results of the applied research project NAKI II, on strengthening the presentation and education of the culinary heritage of the Czech Lands within the framework of gastronomic practice, tourism and professional education.
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 08:56