HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ a Radmila DLUHOŠOVÁ. Gastronomické poklady českých zemí. 1. vyd. Praha; Opava: Vysoká škola hotelová; Slezská univerzita, 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Gastronomické poklady českých zemí
Název česky Gastronomické poklady českých zemí
Název anglicky Gastronomic treasures of the Czech lands
Autoři HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ a Radmila DLUHOŠOVÁ.
Vydání 1. vyd. Praha; Opava, 2021.
Nakladatel Vysoká škola hotelová; Slezská univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Audiovizuální tvorba
Obor 60101 History
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW soubor videí
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky gastronomie; tradiční pokrmy; české země; audiovizuální tvorba
Klíčová slova anglicky gastronomy; traditional dishes; Czech lands; audiovisual production
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnila: Ing. Petra Skoumalová, učo 50554. Změněno: 22. 3. 2022 09:46.
Anotace
Soubor videí představuje tradiční pokrmy a nápoje vybraných regionů českých zemí, které lze charakterizovat jako kulinární dědictví (Chodsko, Plzensko, Šumava, jižní Ćechy, Slovácko, Slezsko, tradiční pivo).
Anotace anglicky
The set of videos presents traditional dishes and drinks of selected regions of the Czech lands, which can be characterized as culinary heritage (Chodsko, Plzeňsko, Šumava, South Bohemia, Slovácko, Silesia, traditional beer).
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 13:00