KORBELÁŘOVÁ, Irena, Markéta KOUŘILOVÁ a Monika HORSÁKOVÁ. Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název česky Čtvero ročních období. Podzim. Zážitková degustace v zámeckém stylu.
Název anglicky Four Seasons. Autumn. Experience tasting in the castle style.
Autoři KORBELÁŘOVÁ, Irena (203 Česká republika, garant, domácí), Markéta KOUŘILOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Monika HORSÁKOVÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Audiovizuální tvorba
Obor 60100 6.1 History and Archaeology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Kód RIV RIV/47813059:19240/22:A0001047
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky Gastronomie; kulinární kultura; Opavsko
Klíčová slova anglicky Gastronomy; culinary culture; Opava region
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: Mgr. Monika Horsáková, učo 43786. Změněno: 6. 4. 2023 17:27.
Anotace
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních (podzimních) aristokratických pokrmů ve vztahu k Opavsku (Slezsko)
Anotace anglicky
The video program, focusing on retro gastronomy, presents historical sources, recipes and reconstructions of seasonal (autumn) aristocratic dishes in relation to the Opava region (Silesia).
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 15:44