MARTINŮ, Jiří, Luděk CIENCIALA, Daniel VALENTA, Lucie CIENCIALOVÁ a Petr SOSÍK. Autonomní diagnostický systém pro prediktivní diagnostiku vozidlové platformy. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Autonomní diagnostický systém pro prediktivní diagnostiku vozidlové platformy
Název anglicky Autonomous diagnostic system for predictive diagnostics of the vehicle platform
Autoři MARTINŮ, Jiří (203 Česká republika, garant, domácí), Luděk CIENCIALA (203 Česká republika, domácí), Daniel VALENTA (203 Česká republika, domácí), Lucie CIENCIALOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Petr SOSÍK (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Software
Obor 20205 Automation and control systems
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/47813059:19240/22:A0001106
Organizační jednotka Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Klíčová slova česky Autonomní diagnostický systém; Prediktivní diagnostika; Neuronové sítě; Vozidlové platformy
Klíčová slova anglicky Autonomous diagnostic system; Predictive diagnostics; Neural networks; Vehicle platforms
Technické parametry Vývojové práce na aplikaci "Autonomní diagnostistický systém pro prediktivní diagnostiku vozidlové platformy" proběhly na základě Smlouvy o dílo, Smlouva o provedení výzkumných a vývojových prací mezi Slezskou univerzitou v Opavě a společností LPP s.r.o. (ID smlouvy z IS registru smluv: 18985555). Dílo i jakákoliv jeho část podléhá dle uzavřené smlouvy obchodnímu tajemství. Dílo je využíváno výhradně vlastníkem. Pro vývoj aplikace byly použity standardní programovací jazyky (Phyton), predikce pomocí neuoronových sítí na existujících datech z vozidel získaných pomocí specifických senzorů.
Štítky 2022, RIV2023, ÚI
Změnil Změnil: Mgr. Kamil Matula, Ph.D., učo 7389. Změněno: 13. 3. 2023 14:15.
Anotace
Řešení a vývoj aplikace "Autonomního diagnostického systému pro prediktivní diagnostiku vozidlové platformy" mělo za cíl vyvinout aplikaci prediktivní diagnostiky poruch a funkce vozidolových platforem pro společnost LPP s.r.o. Součástí řešení byl vývoj aplikace na bázi prediktivní neuronové sítě pracující s daty ze senzorů vozidel. Vyvinuté algoritmy pro prediktivní diagnostiku byly testovány na datech z telemtrického datového kanálu vozidla. Součástí bylo také vyvinutí GUI a sestavení dokumentace k jednotlivým částem aplikace.
Anotace anglicky
The development of the application "Autonomous diagnostic system for predictive diagnostics of the vehicle platform" aims to develop an application for predictive diagnostics of faults and functions of vehicle platforms for the company LPP s.r.o. The solution included the development of an application based on a predictive neural network operating with data from vehicle sensors. The developed algorithms for predictive diagnostics were tested on vehicle telemetry data. This also included the development of a GUI and the compilation of documentation for each part of the application.
VytisknoutZobrazeno: 1. 5. 2024 02:14