Historie a kulturní dědictví v regionální praxi (bakalářský prezenční jednooborový)

1. ročník
1. semestr
FPF:HKDRPBP001 Úvod do studia dějin • 92 %
FPF:HKDRPBP002 Úvod do studia kulturního dědictví • 92 %
FPF:HKDRPBP003 Regiony a regionální kulturně historická zařízení • 92 %
FPF:HKDRPBP004 Angličtina I • 92 %
FPF:HKDRPBP005 Němčina I • 79 %
FPF:HKDRPBP035 Destinace kulturního turismu • 71 %
FPF:HKDRPBP042 Základy latinské gramatiky • 71 %
FPF:UHVHMBP053 A Historical Analysis of Poland in the 20th and 21st Centuries • 25 %
2. semestr
FPF:HKDRPBP007 Kulturní dědictví I • 100 %
FPF:HKDRPBP008 Průvodcovské činnosti • 100 %
FPF:HKDRPBP009 Angličtina II • 100 %
FPF:HKDRPBP036 Kulinární kultura a gastronomie • 100 %
FPF:HKDRPBP006 Základy pomocných věd historických • 93 %
FPF:HKDRPBP010 Němčina II • 93 %
FPF:HKDRPBP011 Odborná praxe I • 93 %
FPF:HKDRPBP034 Muzea, galerie a instalované objekty • 93 %
FPF:HKDRPBP043 Ochrana přírodního dědictví • 64 %
FPF:HKDRPBP048 Udržitelný cestovní ruch • 36 %
FPF:KTVAERO2 Aerobik 2 • 14 %
FPF:KTVBADM2 Badminton 2 • 14 %
FPF:UHVDB022 Příprava a realizace tematické exkurze • 14 %
2. ročník
3. semestr
FPF:HKDRPBP012 Dějiny středověku I • 100 %
FPF:HKDRPBP013 Dějiny raného novověku I • 100 %
FPF:HKDRPBP014 Kulturní dědictví II • 100 %
FPF:HKDRPBP015 Animace a prezentace kulturního dědictví • 100 %
FPF:HKDRPBP016 Příprava volnočasového produktu • 100 %
FPF:HKDRPBP017 Angličtina III • 100 %
FPF:HKDRPBP037 Cultural destinations of Europe I • 100 %
FPF:HKDRPBP044 Němčina III • 100 %
FPF:HKDRPBP049 Experimentální praktikum z kulinárního dědictví • 67 %
FPF:HKDRPNP015 Církevní dědictví • 17 %
FPF:HKDRPNP025 Experimentální praktikum z kulinárního dědictví I • 17 %
FPF:UHVHCOBP11 Úvod do filozofie • 17 %
4. semestr
FPF:HKDRPBP018 Dějiny středověku II • 100 %
FPF:HKDRPBP019 Dějiny raného novověku II • 100 %
FPF:HKDRPBP020 Kulturní dědictví III • 100 %
FPF:HKDRPBP021 Realizace volnočasového produktu • 100 %
FPF:HKDRPBP022 Angličtina IV • 100 %
FPF:HKDRPBP023 Seminář pro bakalářskou práci I • 100 %
FPF:HKDRPBP024 Odborná praxe II • 100 %
FPF:HKDRPBP039 Experimentální praktikum z kulturních dějin • 100 %
FPF:HKDRPBP040 Cultural destinations of Europe II • 100 %
FPF:HKDRPBP045 Němčina IV • 50 %
FPF:UHVDB022 Příprava a realizace tematické exkurze • 50 %
3. ročník
5. semestr
FPF:HKDRPBP025 Novodobé dějiny I • 100 %
FPF:HKDRPBP026 Nejnovější dějiny I • 100 %
FPF:HKDRPBP027 Mediální obraz kulturního dědictví • 100 %
FPF:HKDRPBP028 Seminář pro bakalářskou práci II • 100 %
FPF:HKDRPBP038 Specifické formy kulturního turismu • 100 %
FPF:FSZZKVETEN Státní závěrečná zkouška - květen • 50 %
FPF:HKDRPBP049 Experimentální praktikum z kulinárního dědictví • 50 %
FPF:UBKKBPTP04 Knihovědný seminář • 50 %
FPF:UHVHMBP003 Dějiny muzejnictví • 50 %
FPF:UHVHMBP049 Etnografie a etnologie pro muzeology • 50 %
6. semestr
FPF:HKDRPBP029 Novodobé dějiny II • 100 %
FPF:HKDRPBP030 Nejnovější dějiny II • 100 %
FPF:HKDRPBP031 Moderní metody zpřístupnění kulturního dědictví • 100 %
FPF:HKDRPBP032 Seminář pro bakalářskou práci III • 100 %
FPF:HKDRPBP033 Odborná praxe III • 100 %
FPF:HKDRPBP047 Cestovní kanceláře a agentury • 100 %
FPF:UHVD0015 Moderní média jako historický pramen • 100 %

Údaje byly předpočítány: 16. 11. 2024 12:28

Všechny obory fakulty