Informační systém SU

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2022

    1. MOTYČKA, Michal. Possibility of reservation in a modern domestic restaruant. Online. In Petříček, M; Hán, J.; Komínková, B.; Balakovská, R. Curent trends in spa, hospitality and tourism. 10. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová a ekonomická Praha, 2022, s. 173-185. ISBN 978-80-7632-076-5.

    2021

    1. MOTYČKA, Michal. Impact of Covid-19 Pandemic on Prague’s Gastronomy. SunText Review of Economics & Business. United States: SunText Reviews LLC, 2021, roč. 2, č. 2, s. 1-7. ISSN 2766-4775. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.51737/2766-4775.2021.027.
    2. MOTYČKA, Michal. Lidské zdroje a jejich vliv na výkonnost v gastronomii a hotelnictví v ČR. Online. In Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. 9. vyd. Karviná: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Slezská univerzita v Opavě, 2021, s. 134-143. ISBN 978-80-7510-462-5.
    3. MOTYČKA, Michal. Popularity of Caesar Salad in Czech Restaurants. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Institute of Hospitality Management in Prague, 2021, roč. 17, č. 35, s. 47-62. ISSN 2571-0389.
    4. MOTYČKA, Michal. Rural and Agro tourism in Czech Republic. International journal of business management and economic review. India: Alpinus Publications, 2021, roč. 4, č. 2, s. 11-21. ISSN 2581-4664. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.35409/IJBMER.2021.3236.

    2020

    1. MOTYČKA, Michal. Human resources and their influence on hotel performance in the Czech Republic. Journal of Business and Economics. New York: Academic Star, 2020, roč. 11, č. 4, s. 465-473. ISSN 2155-7950.
    2. MOTYČKA, Michal. Restaurace na Praze 1 v období Covid-19. Online. In PhDr. Daniela Matušíková, PhD. Ing. Kristína Šambronská, PhD. PaedDr. Milena Švedová, PhD., MBA. Vplyv covid-19 na odvetvie cestovného ruchu a nadvazne odvetvia. první. Prešov: Prešovská univerzita v Prešově, 2020, s. 48-64, 217 s. ISBN 978-80-555-2608-9.
    3. MOTYČKA, Michal. Zvyšování pracovního výkonu v hotelnictví v ČR. Online. In Matušíková D.; Šambronská K.; Švédová M.,. Cestovný ruch v dvadsaťročnici od prelomu milénií. Prešov: Prešovská univerzita v Prešově, 2020, s. 12-28. ISBN 978-80-555-2575-4.

    2019

    1. MOTYČKA, Michal. Aktuální trendy v rámci venkovské turistiky a agroturistiky. Online. In Ing. Ivica Linderová, PhD. 14. Mezinárodní konference Aktuální problémy cestovního ruchu. první. Jihlava: Vysoká škola polytechnická v Jihlavě, 2019, s. 201-210, 440 s. ISBN 978-80-88064-42-8.
    2. MOTYČKA, Michal. Human Resources and their Influence on Hotel Performance in the Czech Republic. Online. In Ing. Martin Petříček, Ph.D. doc. Ing. Jan Hán, Ph.D. Ing. Barbora Komínková Ing. Radka Balakovská Ing. Veronika Studničková. 11th International Conference Proceedings - Hospitality, Tourism and Education. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2019, s. 74-87, 141 s. ISBN 978-80-87411-87-2.
    3. MOTYČKA, Michal a Jana STUCHLÍKOVÁ. Vliv hodnocení a odměňování pracovníků na zvyšování kvality ubytovacích a stravovacích služeb. Online. In Ing. Petr Janík. 8. mezinárodní vědecká konferece Aktuální trendy lázeňství, hotelictví a turismu. Opava: Slezská univerzita v Opavě Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě Ústav lázeňství, gastronomie a turismu, 2019, s. 82-95. ISBN 978-80-88064-42-8.

    2018

    1. MOTYČKA, Michal. Mezinárodní hotelové řetězce. In Mezinárodní vědecká konference. Karviná: Slezská univerzita v Opavě, 2018, s. 84-89. ISBN 978-80-7510-280-5.
    2. MOTYČKA, Michal. Péče o hosta v butikovém hotelu. Studia Turistica. Jihlava: Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2018, roč. 9/2018, č. 3, s. 114-119. ISSN 1804-252X.

    2017

    1. MOTYČKA, Michal. Menu engineering v moderní restauraci. In Vaníček, J. a kol. Gastronomie a cestovní ruch. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2017, s. 50-61. ISBN 978-80-7510-240-9.
    2. MOTYČKA, Michal. Řízení pracovního výkonu v hotelnictví v ČR. 1. vyd. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2017, 186 s. Monografie. ISBN 978-80-7510-254-6.

    2013

    1. MOTYČKA, Michal. Rozpočetnictví v gastronomii. In Sborník příspěvků z odborné konference - Možnosti inovace vzdělávání v oboru lázeňství a turismus. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2013, 135 s.
    2. MOTYČKA, Michal. Řízení pracovního výkonu v hotelnictví v ČR. In Sborník příšpvěkvů z 2. mezinárodní vědecké konference Aktuální trendy v hotelnictví, lázeňství a turismu. 1. vyd. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2013, 96 s. ISBN 978-80-7248-858-2.

    2012

    1. MOTYČKA, Michal. Hodnocení pracovníků v hotelnictví. In Sborník příspěvků z 1. mezinárodní vědecké konference Aktuální trendy v hotelnictví, lázeňství a turismu. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2012. ISBN 978-80-7248-771-4.
    2. MOTYČKA, Michal. Human Relation Movement and their Implementation in Company. Scientific Papers of the University of Pardubice, Series D. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2012. ISSN 1211-555X.

    2011

    1. MOTYČKA, Michal. Odměňování pracovníků odbytu v gastronomii. In Sborník recenzovaných příspvěků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2011, 399 s. ISBN 978-80-87411-15-5.
    2. MOTYČKA, Michal. Provozní rozpočet restaurací v ČR. Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie - vedecký časopi. Bratislava: Ekonomická univerzita v Bratislave, 2011, roč. 3, 135 s.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 10. 5. 2024 09:16