Information System SU

Publication Records

česky | in English

Filter publications

    2022

    1. BURDA, Alexandr and Pavol PLESNÍK. Specifics of Wine Tourism in the Czech Republic. Online. In Petříček, M; Hán, J.; Komínková, B.; Balakovská, R. Current trends in spas, hospitality and tourism „Tourism digitalization“. 10th ed. Praha: Vysoká škola hotelová a ekonomická Praha, 2022, p. 68-78. ISBN 978-80-7632-076-5.

    2021

    1. PLESNÍK, Pavol and Alexandr BURDA. MYSTERY SHOPPING AKO NÁSTROJ ZVÝŠENIA EFEKTIVITY PODNIKU CESTOVNÉHO RUCHU (Mystery shopping as a tool to ecrease the efficiency of tourism enterprise). In PREŠOVSKÁ UNIVERZITA V PREŠOVE FAKULTA MANAŽMENTU. Turizmus a jeho vývoj v storočnici Československa. 1st ed. Prešov, SR: Michaela Harničárová, 2021, p. 51 - 56. ISBN 978-80-8143-300-9.
    2. BURDA, Alexandr. Novošlechtěnci a méně známé odrůdy vín (New nobles and lesser-known varieties of wine). 2021.
    3. BURDA, Alexandr. Pivo napříč staletími a technologiemi (Beer across centuries and technologies). 2021.
    4. BURDA, Alexandr. Povídání o kávě (Talking about coffee.). 2021.
    5. BURDA, Alexandr and Pavol PLESNÍK. Rebranding hotelu a jeho vliv na provoz (Rebranding the hotel and its impact on operations). Online. In Mezinárodní vědecká konference – Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. 9th ed. Karviná: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Slezská univerzita v Opavě, 2021, p. 32-40. ISBN 978-80-7510-462-5.
    6. PLESNÍK, Pavol and Alexandr BURDA. Rebranding hotelu a jeho vliv na provoz (Rebranding the hotel and its impact on operations). 2021, p. 32 - 40, 8 pp. ISBN 978-80-7510-462-5.
    7. BURDA, Alexandr. Rebranding hotelu a jeho vliv na provoz (Rebranding the hotel and its impact on operations). In 9. Mezinárodní vědecká konference – Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. 2021.
    8. BURDA, Alexandr. Svatomartinská husa, přednáška o tradici pečení husy a lidových oslav spojených se svátkem Sv. Martina. (St. Martin's goose, a lecture on the tradition of roasting geese and folk celebrations associated with the feast of St.). 2021.
    9. BURDA, Alexandr. Šampaňské a ústřice (Champagne and oysters). 2021.
    10. BURDA, Alexandr. Trendy v servisu vín (Trends in wine service). 2021.
    11. BURDA, Alexandr. Trendy v servisu whisky (Trend in servise whisky). 2021.
    12. BURDA, Alexandr. Zvěřinové menu snoubené s víny. (Game menu paired with wines.). 2021.

    2020

    1. PLESNÍK, Pavol, Michal BLAŠKO and Alexandr BURDA. VPLYV KRÍZOVÝCH SITUÁCIÍ NA CESTOVNÝ RUCH (IMPACT OF CRISIS SITUATIONS ON TOURISM). Online. In PREŠOVSKÁ UNIVERZITA V PREŠOVE FAKULTA MANAŽMENTU Katedra turizmu a hotelového manažmentu. Vplyv COVID-19 na odvetvie cestovného ruchu a nadväzné odvetvia. Prešov, SR: M a t u ší k o v á ,D .,Š am b r o n s k á,K .,Š v e d o v á ,M .(Eds.), 2020, p. 5 -15. ISBN 978-80-555-2608-9.

    2019

    1. BURDA, Alexandr, Radmila DLUHOŠOVÁ, Michal BLAŠKO, Petr JANÍK, Pavlína SONNKOVÁ and Jana STUCHLÍKOVÁ. RECENZOVANÝ SBORNÍK KONFERENCE OPAVA 11. DUBNA 2019 8. MEZINÁRODNÍ VĚDECKÁ KONFERENCE AKTUÁLNÍ TRENDY LÁZEŇSTVÍ, HOTELNICTVÍ A TURISMU CESTOVNÍ RUCH JAKO FAKTOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE. 2019.

    2018

    1. PLESNÍK, Pavol and Alexandr BURDA. Nové trendy zriaďovania gastronomických zariadení. (New trends in the gastronomic facilities creation.). In Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. Aktuální trendy lázeňství a turismu. Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. Karviná: Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná., 2018, p. 9-15. ISBN 978-80-7510-280-5.
    2. DLUHOŠOVÁ, Radmila and Alexandr BURDA. Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage. Cultural and culinary differences and distinctions of my country: the north, south, east and west. 2018.

    2017

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila and Alexandr BURDA. Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage Dishes with a story. Menu based on folklore, fairy tales, proverbs, films, historical events, etc. 2017.

    2016

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila and Alexandr BURDA. Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage Festive events – Wedding and wedding festivities, traditions, customs and habits; Traditional Wedding Menu. 2016.

    2015

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila and Alexandr BURDA. Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage Christmas – traditions, customs and habits – Traditional Christmas menu. 2015.

    2011

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila, Alexandr BURDA, Eva VAVREČKOVÁ and Jana STUCHLÍKOVÁ. Mystery Shopping. Prolegomena. Opava, 2011, 114 pp. ISBN 978-80-7248-663-2.
Display details
Displayed: 26/4/2024 20:33