Informační systém SU

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2022

    1. BURDA, Alexandr a Pavol PLESNÍK. Specifics of Wine Tourism in the Czech Republic. Online. In Petříček, M; Hán, J.; Komínková, B.; Balakovská, R. Current trends in spas, hospitality and tourism „Tourism digitalization“. 10. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová a ekonomická Praha, 2022, s. 68-78. ISBN 978-80-7632-076-5.

    2021

    1. PLESNÍK, Pavol a Alexandr BURDA. MYSTERY SHOPPING AKO NÁSTROJ ZVÝŠENIA EFEKTIVITY PODNIKU CESTOVNÉHO RUCHU. In PREŠOVSKÁ UNIVERZITA V PREŠOVE FAKULTA MANAŽMENTU. Turizmus a jeho vývoj v storočnici Československa. 1. vyd. Prešov, SR: Michaela Harničárová, 2021, s. 51 - 56. ISBN 978-80-8143-300-9.
    2. BURDA, Alexandr. Novošlechtěnci a méně známé odrůdy vín. 2021.
    3. BURDA, Alexandr. Pivo napříč staletími a technologiemi. 2021.
    4. BURDA, Alexandr. Povídání o kávě. 2021.
    5. BURDA, Alexandr a Pavol PLESNÍK. Rebranding hotelu a jeho vliv na provoz. Online. In Mezinárodní vědecká konference – Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. 9. vyd. Karviná: Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Slezská univerzita v Opavě, 2021, s. 32-40. ISBN 978-80-7510-462-5.
    6. PLESNÍK, Pavol a Alexandr BURDA. Rebranding hotelu a jeho vliv na provoz. 2021, s. 32 - 40, 8 s. ISBN 978-80-7510-462-5.
    7. BURDA, Alexandr. Rebranding hotelu a jeho vliv na provoz. In 9. Mezinárodní vědecká konference – Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu. 2021.
    8. BURDA, Alexandr. Svatomartinská husa, přednáška o tradici pečení husy a lidových oslav spojených se svátkem Sv. Martina. 2021.
    9. BURDA, Alexandr. Šampaňské a ústřice. 2021.
    10. BURDA, Alexandr. Trendy v servisu vín. 2021.
    11. BURDA, Alexandr. Trendy v servisu whisky. 2021.
    12. BURDA, Alexandr. Zvěřinové menu snoubené s víny. 2021.

    2020

    1. PLESNÍK, Pavol, Michal BLAŠKO a Alexandr BURDA. VPLYV KRÍZOVÝCH SITUÁCIÍ NA CESTOVNÝ RUCH. Online. In PREŠOVSKÁ UNIVERZITA V PREŠOVE FAKULTA MANAŽMENTU Katedra turizmu a hotelového manažmentu. Vplyv COVID-19 na odvetvie cestovného ruchu a nadväzné odvetvia. Prešov, SR: M a t u ší k o v á ,D .,Š am b r o n s k á,K .,Š v e d o v á ,M .(Eds.), 2020, s. 5 -15. ISBN 978-80-555-2608-9.

    2019

    1. BURDA, Alexandr, Radmila DLUHOŠOVÁ, Michal BLAŠKO, Petr JANÍK, Pavlína SONNKOVÁ a Jana STUCHLÍKOVÁ. RECENZOVANÝ SBORNÍK KONFERENCE OPAVA 11. DUBNA 2019 8. MEZINÁRODNÍ VĚDECKÁ KONFERENCE AKTUÁLNÍ TRENDY LÁZEŇSTVÍ, HOTELNICTVÍ A TURISMU CESTOVNÍ RUCH JAKO FAKTOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE. 2019.

    2018

    1. PLESNÍK, Pavol a Alexandr BURDA. Nové trendy zriaďovania gastronomických zariadení. In Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. Aktuální trendy lázeňství a turismu. Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná. Karviná: Obchodně-podnikatelská fakulta SLU, Karviná., 2018, s. 9-15. ISBN 978-80-7510-280-5.
    2. DLUHOŠOVÁ, Radmila a Alexandr BURDA. Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage. Cultural and culinary differences and distinctions of my country: the north, south, east and west. 2018.

    2017

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila a Alexandr BURDA. Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage Dishes with a story. Menu based on folklore, fairy tales, proverbs, films, historical events, etc. 2017.

    2016

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila a Alexandr BURDA. Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage Festive events – Wedding and wedding festivities, traditions, customs and habits; Traditional Wedding Menu. 2016.

    2015

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila a Alexandr BURDA. Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage Christmas – traditions, customs and habits – Traditional Christmas menu. 2015.

    2011

    1. DLUHOŠOVÁ, Radmila, Alexandr BURDA, Eva VAVREČKOVÁ a Jana STUCHLÍKOVÁ. Mystery Shopping. Prolegomena. Opava, 2011, 114 s. ISBN 978-80-7248-663-2.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 26. 4. 2024 12:24